MotorolaYleinen

Jättivuoto Motorolan tulevista puhelimista – tältä näyttävät Moto G10, Moto G30 ja Moto E7 Power

Motorola Moto G30

Motorola on julkaisemassa todennäköisesti kevään aikana uusia älypuhelimia, ja nyt jättivuoto on paljastanut kolmen puhelimet kuvat. Puhelimet ovat tietojen mukaan mallinimiltään Moto G30, Moto G10 sekä Moto E7 Power. Motorolan on tiedetty uudistavan Moto G -malliston nimeämiskäytännön, johon voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme täältä.

Moto G30 on tunnettu aikaisemmin koodinimellä ”Caprip” tai ”Capri Plus”, ja puhelimesta on tiedetty myös jonkin verran yksityiskohtia. Tuoreessa kuvassa Moto G30 -puhelin on esillä kuvassa, joka paljastaa puhelimen etu- ja takaosan kokonaisuudessaan. Etuosassa nähdään pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli, ja takaosassa on esillä laatikkomainen kamera-alue. Kameroita takaosassa näyttää olevan neljä, joista pääkameran tarkkuus yltää ainakin 64 megapikselin tasolle. Moto G30:n takaosassa on esillä myös perinteikäs sormenjälkilukija. Moto G30 tulee vuotojen perusteella samaan myös kuulokeliittimen, USB-C-latausliittimen sekä Google Assistant -painikkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Moto G30 -puhelimessa olisi Snapdragon 670 -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimeen odotetaan myös HD+ -tasoista näyttöpaneelia, jonka virkistystaajuus on korkea 90 hertsiä. Motorola tulee luottamaan laitteen etuosassa 13 megapikselin selfiekameraan, ja takaosassa on 64 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Motorola Moto G10

Toinen uusista Moto G -malliston jäsenistä on Moto G10, josta on myös tänään vuodettu kuva. Moto G10 on koodinimeltää ”Capri”, eli kyseessä on hieman karsitumpi versio Moto G30 -puhelimesta. Vuotokuva paljastaa tutun ulkoisen toteutuksen, eli etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttö ja takaosassa on laatikkomainen kamera-alue. Moto G10 -puhelimen takaosassa on lisäksi mielenkiintoinen aaltoileva kuviointi.

Teknisesti Moto G10 tulee olemaan karsitumpi kuin isoveljensä. Puhelimen tehoista on vastaamassa Snapdragon 460 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Moto G10 tulee vuodon mukaan saamaan myös HD+ -tasoisen näytön, jossa on kuitenkin perinteikäs 60 hertsin virkistystaajuus. Kameroiden osalta on myös karsittu, sillä etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera, kun taasen takaosassa on 48 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin syvyyskamera ja 2 megapikselin makrokamera.

Motorola Moto E7 Power

Kolmas tänään vuotanut Motorolan puhelin on nimeltään väitetysti Moto E7 Power. Moto E -mallistossa ei ole koskaan aikaisemmin ollut power-versioita, sillä suuriakkuisia malleja on nähty vain Moto G -mallistossa. Moto E7 Power tulee tietojen mukaan saamaan 5000 milliampeeritunnin akun. Puhelimessa on myös MediaTekin kehittämä Helio P22 -järjestelmäpiiri.

Vuotokuvan perusteella Moto E7 Power -puhelimen etuosassa on pisaramainen lovitoteutus, ja takaosassa on pitkulainen kamera-alue. Kameroita on kaksi, joiden alapuolella on LED-salamavalo. Kuvat vahvistavat laitteen takaosassa olevan myös sormenjälkilukija sekä kaiutin. Moto E7 Power tulee saamaan myös kuulokeliittimen sekä Google Assistant -painikkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan odotetaan julkaisevan uudet puhelimensa kevään aikana, mutta tarkkaa aikataulua ei vielä ole tiedossa. Moto G10, G30 ja E7 Power -puhelimien rinnalla odotettavissa ovat muun muassa Moto G20-, G40- ja G100 -puhelimet. Moto G100 -mallin tiedetään olevan sama puhelin kuin jo Kiinassa esitelty Motorola Edge S -huippupuhelin.

Lähde: Twitter (Adam Conway)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola