SamsungYleinen

Samsung julkaisi Galaxy A21 Simple -puhelimen – helppokäyttöinen puhelin vedenkestävällä rakenteella

Samsung on julkaissut uuden lähtötason Galaxy A21 Simple -älypuhelimen Japanin markkinoilla. Kyseessä on ikäihmisille tai lapsille suunnattu älypuhelin, joka tarjoaa optimoidun käyttöliittymän sekä hyvin yksinkertaisia teknisiä ominaisuuksia.

Galaxy A21 Simple tarjoaa kompaktin 5,8 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus (1560 x 720) sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Näytön yläreunaan on tehty 5 megapikselin tasoista etukameraa varten myös pisaramainen lovitoteutus. Puhelimen takaosassa on minimaalinen kameratoteutus, joka koostuu vain yhdestä 13 megapikselin tasoisesta kamerasensorista. Kameran alapuolella on lisäksi yksi LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Galaxy A21 Simple -puhelimessa kahdeksanytiminen Exynos 7884B -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on myös muistikorttipaikka, jolla tallennustilaa voidaan laajentaa. Akunkesto on 3600 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 10 watin teholla.

Samsung on viimeistellyt Galaxy A21 Simple -puhelimen IP68-luokituksen mukaisella pölyn- ja vedenkestävyydellä, joka on lähes vaadittu ominaisuus Japanin markkinoilla. Puhelimen kyljessä on lisäksi reikä, johon voidaan liittää kantohihna, joka estää puhelimen häviämisen.

Galaxy A21 Simple on esitelty kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen. Hintaa puhelimella on 22 000 jenia, eli noin 170 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Samsung Galaxy A21 Simple -tuotesivu (japaniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung