AndroidSamsungTizen OS

Samsung julkaisi kolme uutta puettavaa tuotetta – Gear Sport, Gear Fit2 Pro ja Gear IconX

Samsung on esitellyt tänään IFA-messujen alla kolme uutta puettavaa tuotetta, jotka ovat Gear Sport, Gear Fit2 Pro ja Gear IconX. Gear Sport on kompakti, monipuolinen, aktiiviseen elämäntapaan suunniteltu vedenpitävä älykello. Gear Fit2 Pro on päivitetty aktiivisuusranneke, jossa on uusia älykkäitä ominaisuuksia ja GPS-tuki. Samsungin uutuuksiin kuuluvat myös toisen sukupolven langattomat IconX-kuulokkeet.

”Samsung kunnioittaa kaikkia, jotka haluavat elää terveellistä ja aktiivista elämää. Liikuntasuoritusten tasosta riippumatta Gear-malliston uutuudet sopivat kaikille. Ne ovat osoitus siitä, ettei liikuntatuotteiden tarvitse olla monimutkaisia käyttää”, sanoo Pohjoismaiden Tablet & Wearables -tuoteryhmän päällikkö Ardelan Sohrevardi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sekä Gear Sportissa että Gear Fit2 Prossa on sisäänrakennettu GPS- ja sykemittari, reittitallennin, kalorimittari ja täsmällinen sykemittari. Molemmat mallit sopivat myös niille, jotka haluavat rekisteröidä ja mitata edistymistään myös uintitreenin aikana. Riittoisan tallennustilan ja ainutlaatuisen Spotify-yhteistyön avulla Premium-käyttäjät voivat kuunnella musiikkia Spotify Offline -tilassa.

  • Gear Sport ja Fit2 ovat vesitiiviitä. Molemmat soveltuvat kaikentyyppisiin uintiharjoitteisiin – ne mittaavat ja tallentavat sekä uintietäisyyden että vedessäoloajan. Tuotteissa on 5 ATM -vesitiiveysluokitus.
  • Speedon Innovation Aqualabin kehittämä Speedo On on nopea tapa mitata aivotoimintaa, uintietäisyyttä, sykettä, kalorien kulutustusta sekä uintinopeutta.
  • Gear-tuotteet tarjoavat huippuluokan sykemittausta. Parannetun tarkkuuden ansiosta tuotteet mittaavat sykettä reaaliajassa ja niiden avulla voidaan valvoa sekä optimoida niin lepo- kuin maksimisykkeen kehitystä.
  • Samsung tekee yhteistyötä premium-tuotemerkkien kanssa. Kumppanuudet Under Armourin ja Spotifyn kanssa varmistavat, että käyttäjille tarjotaan ainutlaatuisia mahdollisuuksia palkitsevampiin urheilusuorituksiiin. Sekä Gear Sport:ia että Gear Fit2 Pro:ta voi käyttää seuraavien Under Armourin treenisovellusten kanssa: Endomondo, MapMyRun, MyFitnessPal ja UA Record.
  • Älykelloissa on automaattinen aktiivisuuden seuranta. Kellot tunnistavat automaattisesti, kun liikuntasuoritus alkaa ja ne erottavat seuraavat lajit toisistaan: kävely, juoksu, pyöräily, soutu ja dynaamiset lajit, kuten tanssi ja koripallo.
  • Gear-tuotteet tukevat henkilökohtaista motivaatiota. Tuotteisiin on mahdollista sisällyttää käyttäjäkohtainen treeniohjelma, jossa on räätälöityjä tavoitteita ja muistutuksia.

Tyylikkään minimalistisessa Gear Sport  -älykellossa on 1,2-tuuman Super AMOLED -näyttö ja kehittynyt käyttöliittymä, jonka ansiosta asioiden hoitaminen sujuu helposti missä tahansa. Gear Sport auttaa käyttäjiään saavuttamaan terveys- ja liikuntatavoitteitaan ja tukee terveellistä syömistä. Älykello voi suositella käyttäjälleen aktiviteetteja, vaikka se olisi offline-tilassa.

Gear Sport

Kestävyytensä ansiosta Gear Sport -älykello sopii monenlaisiin olosuhteisiin. Elegantti ja ergonominen muotoilu takaa, että älykello sopii kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin. Gear Sportin mukana tulevan keveän 20 millin rannekkeen lisäksi saatavilla on useita erivärisiä rannekkeita, joiden avulla älykellosta saa muokattua oman maun mukaisen. Gear Sport -älykelloa myydään sinisellä ja mustalla rannekkeella ja siinä on seuraavat Gear-älykelloista tutut ominaisuudet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • Näet älykellostasi kaiken, mitä puhelimessasi tapahtuu, kuten puhelut, viestit ja ilmoitukset.
  • Älykello mahdollistaa muiden Samsung-laitteiden hallinnan Samsung Connect -sovelluksen avulla.
  • Älykelloa voi käyttää kaukosäätimenä niin Power Point -esityksissä kuin Samsung Gear VR:n kanssa.

Gear Sport tulee myyntiin syksyn 2017 aikana.

Gear Fit2 Pro

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gear Fit2 Pro -aktiivisuusranneke mahdollistaa sykkeen mittaamisen niin maalla kuin vedessä. Se sisältää myös tarkan GPS-mittarin, jonka ansiosta voit tarkastella jälkikäteen juoksu- ja pyörälenkkiesi reittejä. Gear Fit2 Prossa on 1,5 tuuman Super AMOLED -näyttö ja teräväpiirtoinen kosketusnäyttö, joka auttaa pysymään kärryillä viesteistä ja ilmoituksista reaaliajassa. Aktiivisuusrannekkeessa on kevyt ja ergonominen nauha, jonka ansiosta se sopii monenlaiseen menoon. Gear Fit2 Pro on saatavana mustana ja punaisena. Monen erilaisen taustavaihtoehdon ansiosta aktiivisuusranneke toimii myös tyylikkäänä asusteena. Myynti alkaa 15. syyskuuta. Suositushinta 229 euroa.

Gear IconX (2018)

Täysin langattomat IconX (2018) -kuulokkeet tarjoavat käyttäjälleen enemmän vapautta jokapäiväisessä elämässään. 5 tunnin akunkesto ja mahdollisuus ladata kuulokkeita niiden kotelossa tekevät IconX-kuulokkeista helpot käyttää. Ergonomisen muotoilunsa ja silikonisten korvatyynyjensä ansiosta kuulokkeet ovat hyvä kumppani niin töissä, kävellessä kuin treenatessakin. Kuulokkeiden mukana tulee kolme vaihdettavaa silikonista tyynyä, joiden ansiosta ne sopivat monen kokoiseen korvaan ja tuntuvat mukavilta. Musiikkia voi kuunnella niin online- kuin offline-tilassa ja kuulokkeet voi yhdistää sekä älypuhelimeen että tietokoneeseen. Kuulokkeissa on myös bluetooth-yhteys. IconX-kuulokkeet on varustettu kosketuslevyllä, jonka ansiosta voit vaihtaa kuuntelemaasi kappaletta tai hallita sinulle tulevia puheluita.

Uudet IconX-kuulokkeet ovat saatavana mustana sekä roosanvärisenä. Uudistettu malli on entistäkin ergonomisempi. Kuulokkeisiin on saatavana myös Running Coach -sovellus, joka toimii käyttäjän personal trainerina mittaamalla juoksunopeutta ja dokumentoimalla käyttäjän kehitystä tehden juoksuharjoittelusta motivoivempaa. Kuulokkeissa on pikalataus-ominaisuus, ja niiden akku kestää viisi tuntia suoratoistoa ja seitsemän tuntia musiikin kuuntelua laitteen muistista. Muistin koko on 4 Gt. Edellämainittujen ominaisuuksien ansiosta IconX-kuulokkeiden käyttäjä pääsee nauttimaan tasalaatuisesta ja langattomasta kuuntelukokemuksesta. IconX-kuulokkeet tulevat myyntiin syksyn 2017 aikana.

Lähde: Samsungin lähdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android