Yleinen

iHelp Finland Oy ostaa Huoltolandia Oy:n osake-enemmistön – ”Merkittävä toimialajärjestely mobiililaitehuollossa”

Mobiililaitteiden huoltoon ja korjauksiin erikoistunut iHelp Finland Oy ostaa tänään julkistettavalla osakekaupalla osake-enemmistön Huoltolandia Oy:stä. Järjestely tukee molempien yritysten kasvua ja nyt muodostuvasta iHelp -konsernista tulee maan kattavin huoltoliikeverkosto koko Suomessa, jolla on 18 toimipisteitä 15:lla eri paikkakunnalla.

”Kiinnostuimme Huoltolandia Oy:stä lähinnä sen kehittämästä ainutlaatuisesta kumppaniverkostosta ja sen tuomasta mahdollisuudesta laajentua useammalle paikkakunnalle, mihin meidän nykyinen toimintamallimme ei olisi mahdollistanut. Lisäksi yhtiön poikkeuksellisen hyvä asiakastyytyväisyys herätti myös huomiomme”, toteaa iHelp Finland Oy:n toimitusjohtaja Ville Tasala.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Molemmat yhtiöt keskittävät logistiikkansa nyt uudistettavaan Oulun logistiikkakeskukseen, joka mahdollistaa meille kolme tärkeää liiketoimintaetua: varaosien toimitukset toimipisteillemme entistä nopeammin sekä kustannustehokkaammin, entistä laajemman palveluvalikoiman tarjoamisen sekä joustavuuden mukautua liiketoiminnan ja tuotevalikoiman muutoksiin myös tulevaisuudessa”, Tasala kiteyttää synergiaetuja.

”Omistusjärjestelyn myötä Huoltolandialla on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa edelleen yhtiön valitseman strategian mukaisesti. Huoltolandia Oy:ssä jatketaan nykyistä kasvustrategiaa ja omistusjärjestely auttaa meitä ottamaan seuraavat askeleet valtakunnallisen huoltoliikeverkoston edelleen laajentamiseksi”, toteaa Huoltolandia Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja Vesa-Pekka Venho.

Toimitusjohtaja Venho tulee edelleen jatkamaan Huoltolandia Oy:n toimitusjohtajana, joka nyt toteutettavan yritysjärjestelyn myötä on iHelp -konsernin tytäryhtiö. Samalla Venho nimitetään ketjuliiketoiminnan johtajaksi vastaamaan iHelp -konsernin ketjuliiketoiminnan kehittämisestä sekä laajentamisesta valtakunnallisesti.

Lähde: Huoltolandia Oy:n lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen