SamsungYleinen

Samsung julkaisi uudet Galaxy Book2 Pro- ja Galaxy Book2 Pro 360 -tietokoneet

Samsung Galaxy Book2 Pro 360

Samsung on julkistanut tänään kaksi uutta kannettavaa tietokonetta, jotka ovat Galaxy Book2 Pro ja Galaxy Book2 Pro 360. Uutuuslaitteissa on paljon samaa, mutta Galaxy Book2 Pro on normaalimpi kannettava tietokone, kun taasen Galaxy Book2 Pro 360 -laitteessa näyttö kääntyy ympäri.

“Tavoitteenamme ei ole ainoastaan luoda uutta mobiiliteknologiaa, vaan myös tarjota käyttäjillemme ainutlaatuisia kokemuksia, jotka helpottavat heidän jokapäiväistä elämäänsä. Uudet Galaxy Book2 Pro -kannettavat ovat muotoiltu laadukkaasti, niissä on suorituskykyä sekä hyvät yhteydet ja niitä on helppo kuljettaa mukana”, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Molemmista laitteista on tarjolla 13,3 ja 15,6 tuuman kokoiset versiot. Galaxy Book2 Prossa näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan ja Galaxy Book2 Pro 360 -versiossa on Super AMOLED -tekniikkaan perustuva kosketusnäyttö. Näytöissä on 1920 x 1080 pikselin tarkkuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Book2 Pro

Tehoista on molemmissa vastaamassa Intel Evo 12. sukupolven Core i5- tai i7-prosessori sekä Intel Iris X -grafiikkaprosessori. RAM-muistia on versiosta riippuen 8, 16 tai 32 gigatavua (LPDDR5) sekä SSD-tallennustilaa 256 tai 512 gigatavua, mutta tarjolla on myös teratavun versio. Molemmissa on tuki Wi-Fi 6E- ja Bluetooth 5.1 -yhteyksille.

Yhtäläisyyksiä ovat myös Windows 11 -käyttöjärjestelmä, stereoäänentoisto sekä 65 watin tehoinen USB-C-lataus. Molempien tietokoneiden 13,3 tuuman versiossa on 63 wattitunnin akku ja 15,6 tuuman versiossa vastaavasti 68 wattitunnin akku. Samsung on luvannut jopa 21 tunnin mittaisen akunkeston. Samsung tarjoaa Galaxy Book2 Pro -sarjassa myös virtapainikkeeseen integroidun sormenjälkilukijan. Lisäksi tietokoneissa on Full HD -tasoinen kamera videopuheluita varten.

Samsung Galaxy Book2 Pro 360

Liitäntöjä tietokoneissa on useita, sillä Samsung ilmoittaa tuettuna olevan Thunderbolt 4, USB-C, USB 3.2, HDMI, kuulokeliitin, microSD-lukija sekä nano-SIM (valinnainen). Molemmat uutuustietokoneet on valmistettu kestävästä alumiinista, joka on mattaviimeistelty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung kertoo parantaneensa tietokoneiden tietoturvaa joka tasolla. Galaxy Book2 Pro -mallisto vastaa Microsoftin ”secured-core PC” -vaatimuksia. Samsung on parantanut tietoturvaa sormenjälkilukijalla, ohjelmistoparannuksilla sekä laitteistosuojalla.

Suomessa laitteet ovat saatavilla huhtikuusta alkaen valituilla jälleenmyyjillä. Galaxy Book2 Pro on saatavilla harmaana ja hopeana, mutta Galaxy Book2 Pro 360 on saatavilla lisäksi punaisena. Hinnat ovat listattuna alapuolella.

  • Galaxy Book2: alkaen 749 euroa
  • Galaxy Book2 360: alkaen 1 149 euroa
  • Galaxy Book2 Pro: alkaen 1 299 euroa
  • Galaxy Book2 Pro 360: alkaen 1 399 euroa

Lähde: Samsungin materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung