OnePlusYleinen

Huhu: OnePlussalta tulossa puhelin 150 watin pikalatauksella ja uudella MediaTekin järjestelmäpiirillä

OnePlus tulee kevään aikana julkaisemaan globaalisti OnePlus 10 Pro -älypuhelimen, mutta nähtävästi myös lisää laitteita on tulossa. Nyt tiedoistaan tunnettu kiinalainen vuotaja Digital Chat Station on raportoinut Weibo-palvelussa OnePlussalta olevan tulossa 150 watin pikalatauksen tarjoava puhelin.

Toistaiseksi OnePlussalta on nähty vain 80 watin tehoinen pikalataus OnePlus 10 Prossa, joten 150 watin pikalataus voisi olla selvästi nopeampi. OnePlus on kuitenkin viime aikoina integroitunut vahvemmin Oppon kanssa, joka saattaa mahdollistaa vieläkin tehokkaampien latausten tuomisen nopeammin. Oppolla on tällä hetkellä jo muun muassa 125 watin pikalataustekniikka olemassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin 150 watin pikalatausta on odotettu OnePlussan sisarbrändin Realmen puhelimeen. Huhuissa on ollut Realme GT Neo 3, jossa 4500 milliampeeritunnin akku latautuisi vain 12 minuutissa tyhjästä täyteen. Vastaavaa nopeutta voitaneen odottaa OnePlussan älypuhelimeen, sillä siinä on kerrottu olevan 4500 milliampeeritunnin akku.

Digital Chat Station kertoo puhelimessa olevan myös MediaTekin tuleva Dimensity 8100 -järjestelmäpiiri, jonka on odotettu tarjoavan hyvää suorituskykyä. Vuodon mukaan OnePlussan tulevassa puhelimessa olisi myös 6,7 tuuman Full HD+ -tasoinen näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimeen on vuodon mukaan tulossa 50 megapikselin tasoinen IMX766-kamerasensori, joka nähtiin aikaisemmin myös Find X5 -sarjan puhelimissa.

Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin puhelin julkaistaan. Todennäköisesti enemmän vuotoja tullaan kuulemaan lähempänä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus