AndroidMWCSamsung

Samsung julkaisi uudet Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimet – ennakkomyynti alkoi heti

galaxy-s7_design_kv_mSamsung on juuri julkaissut uudet Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge puhelimet omassa lehdistötilaisuudessaan Barcelonassa. Galaxy S7 -puhelimet ovat suoraa jatkoa viime vuonna julkaistuille Galaxy S6 -puhelimille. Uudet puhelimet ovat saaneet vain vähän ulkoisia muutoksia, mutta laitteiden sisältä löytyy enemmän uudistuksia.

Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge tuovat puhelimiin muutamia tärkeitä uudistuksia verrattuna Galaxy S6 -malleihin. Galaxy S7 -mallit ovat nyt saaneet IP68-suojaluokituksen, joka tarkoittaa sitä, että uutuuslaitteet ovat vesi- ja pölytiiviitä. Tämän lisäksi Samsung on lisännyt puhelimiin suuremman akun, microSD -tuen ja uusia Edge UX -reunanäyttöominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Me uskomme maailmaan, joka on kirkkaampi, terävämpi, helpompi ja hauskempi. Unpackedissä esitellyt uutuustuotteet ominaisuuksineen ovat osoitus tästä. Haluamme auttaa käyttäjiämme saamaan entistä enemmän irti arjestaan ja haastaa entisestään käsityksiä siitä, mikä on mahdollista, toteaa Samsungin Head of IM & Telecom Antti Holopainen.”

Samsung on panostanut paljon puhelimien kameroihin. Galaxy S7 -puhelimet ovat ensimmäisiä laitteita maailmassa, joista löytyy Dual Pixel -kuvasensori. Tekniikka mahdollistaa huippunopean vaihetarkennuksen. Vallankumouksellisen Dual Pixel -tekniikan lisäksi laitteiden kuvakennoissa on suuremmat pikselit, kameroissa valovoimaisempi objektiivi, optinen kuvanvakain, nopeampi valotusaika ja täsmällisempi automaattitarkennus myös hämärässä valaistuksessa.

Uudet Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge tulevat heti tänään ennakkotilattavaksi. Ennakkotilaus alkaa 21.1.2016 kello 21.00. Ennakkotilaajat saavat puhelimet käsiinsä jo ennen virallisen myynnin alkamista. Ennakkotilauksien toimitukset alkavat 5. maaliskuuta. Ennakkotilaajille Samsung antaa kaupanpäälle myös Gear VR -virtuaalilasit.galaxy-s7_design_box_package_mPuhelimien toimitukset alkavat Euroopassa 11. maaliskuuta, jolloin myynti alkaa eri jälleenmyyjillä, joten silloin asiakkaat Suomessakin saavat laitteet käsiinsä.

Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge tulevat Suomessa myyntiin mustana, kultaisena ja valkoisena. Laitteiden suositushinnat ovat 749 euroa (Galaxy S7) ja 849 euroa (Galaxy S7 edge).

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android