SamsungYleinen

Samsung julkaisi uudet huippuluokan Galaxy Tab S7- ja Galaxy Tab S7+ -Android-tabletit – mukana 5G-tuki, S Pen -kynä sekä Snapdragon 865+ -piiri

Samsung on esitellyt tänään uusien Galaxy Note20 -puhelimien rinnalla myöskin uudet huippuluokan Android-tabletit, jotka haastavat muun muassa Applen iPad Pro -tabletit. Uutuuslaitteet kantavat nimiä Galaxy Tab S7 sekä Galaxy Tab S7+, ja molemmat tarjoavat erittäin mielenkiintoisia ominaisuuksia. Korkeimmillaan hinnoittelu yltää Suomen markkinoilla jopa 1249 euroon, jolloin mukaan saa myös 5G-yhteydet.

Galaxy Tab S7 -perusversio on varusteltuna 11 tuuman suuruisella LCD-näyttöpaneelilla, jossa on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Galaxy Tab S7+ -versioon on saatu suurempi 12,4 tuuman suuruinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 2800 x 1752 pikselin tarkkuus. Näytössä on myöskin 120 hertsin virkistystaajuus. Plus-versiossa on myös sormenjälkilukija integroitu näyttöön, kun taasen perusmallissa sormenjälkilukija sijaitsee kyljessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akunkestosta vastaa Galaxy Tab S7 -mallissa 8000 milliampeeritunnin suuruinen akku, jota voidaan ladata USB-C-tyypin latausliittimen kautta jopa 45 watin pikalatauksella. Galaxy Tab S7+ tarjoaa suuremman 10090 milliampeeritunnin akun.

Kamerapuolella molemmat Galaxy Tab S7 -tabletit tarjoavat 13 megapikselin pääkameran sekä 5 megapikselin ultralaajakulmakameran. Kameroiden rinnalla on myös LED-salamavalo, joka helpottaa heikossa valaistuksessa kuvausta. Etupuolella on yksi 8 megapikselin tasoinen kamera muun muassa videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab S7 ja Tab S7+ -laitteiden mukana tulevat Note20-sarjasta tutut S Pen -kynä sekä Samsung Notes -muistiinpanosovellus. Samsung Notesin lisäksi uusiutunut S Pen toimii kumppanina lukemattomissa huippuluokan muistiinpano- ja piirtosovelluksissa, kuten Clip Studio Paint, Canva ja Noteshelf, jotka ovat kaikki saatavilla Galaxy Tab S7 ja Tab S7+ -käyttäjille.

Suomessa molemmat Galaxy Tab S7 ja Galaxy Tab S7+ ovat tulossa myyntiin kahdessa versiossa, joista kaikista löytyy 128 gigatavun sisäinen tallennustila. Galaxy Tab S7 -tabletin Wi-Fi-versio maksaa 799 euroa, kun taasen LTE-versio maksaa 899 euroa. Paremmin varusteltu Galaxy Tab S7+ on tarjolla Wi-Fi-versiona 999 euron hintaan, kun taasen 5G-yhteyksillä varusteltu versio maksaa 1249 euroa. Uutuustablettien ennakkomyynti alkaa välittömästi ja ne ovat kupoista saatavilla 21. elokuuta 2020.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Samsungin romuja.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung