SamsungYleinen

Samsungilta uuden sukupolven Galaxy Watch 3 -älykello – Suomeen myyntiin 479 euron hintaan

Samsung on päivittänyt tänään myös älykellovalikoimaansa uudella Galaxy Watch 3 -älykellolla, joka tarjoaa uusia sekä tuttuja ominaisuuksia. Galaxy Watch 3 -älykello on muotoiltu Samsungin mukaan ylelliseksi, ja se on valmistettu myöskin premium-materiaaleista.

Galaxy Watch 3 -älykellossa on luonnollisesti panostettu vahvasti terveys- ja urheilutoimintoihin. Kellossa on muun muassa kehittyneet anturit ja toiminnot, jotka tarkkailevat käyttäjän jokapäiväistä terveyttä ja motivoivat tekemään muutoksia parempaan. Esimerkiksi hapenottokyvyn ja veren happipitoisuuden mittaaminen kellolla on pian mahdollista. Lisäksi Galaxy Watch3:ssa on kaatumisen tunnistava toiminto, joka voi lähettää hätäviestin lähikontakteille käyttäjän kaatuessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon yksi kohokohta on pyörivä kellokehä, jonka avulla käyttöliittymää voidaan paremmin ohjata. Kellokeho on nyt Watch 3 -kellossa myös aikaisempaa hoikempi, jonka ansiosta myös kellon muotoilusta on saatu näyttävämpi. Kello on muotoiltu ruostumattomasta teräksestä hoikaksi ja kevyeksi, ja sen ranneke on aitoa nahkaa. Ensimmäistä kertaa kello tulee saataville myös titaaniversiona, joka on sekä kestävä että tyylikäs.

Ensimmäiseen Galaxy Watch -malliin verrattuna Galaxy Watch3 on 14 % ohuempi, 8 % pienempi ja 15 % kevyempi, vaikka siinä on aiempaa suurempi näyttö. Kellotaulu on helppo muokata mieleisekseen ja omaan tyyliin sopivaksi, sillä Galaxy Storessa on saatavana yli 80 000 kellotaulua. Käyttäjä voi myös luoda oman kellotaulunsa ja valita, mitä tietoja ruudulla näytetään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch3 antaa konkreettisia tekniikkavinkkejä treenien ja juoksun kehittämiseen. Laite analysoi juoksua ja askellusta esimerkiksi tasapainoa, askelpituutta ja maakontaktia mittaamalla. Samsung Health -puhelinsovelluksen kautta käyttäjällä on pääsy yli 120 videoharjoitukseen, jotka on helppo peilata myös Samsung-älytelevisioon. Samalla harjoitukset tietysti tallentuvat Galaxy Watch3:een. Mikäli kelloa pidetään nukkuessa, käyttäjä saa nähtäväkseen myös unenlaatunsa sekä arvion yleisesti stressitasosta.

Kellon näytöltä on vaivatonta tarkistaa viestit tai kuvat, ja käyttäjät voivat syöttää haluamansa automaattivastaukset niihin hetkiin, kun he ovat kiireisiä vaikkapa kuntosalilla. Galaxy Watch3:ssa on eSIM-tuki, eli yhteydet ihmisiin ja musiikinkuunteluun pysyvät, vaikka puhelimen jättäisi kotiin.

Suomessa Galaxy Watch 3 on tulossa saataville 41 ja 45 mm variantteina. 45 millimetrin versio on saatavilla Mystic Black ja Mystic Silver -väreissä, kun taasen 41 millimetrin versio on saatavilla Mystic Bronze ja Mystic Silver -väreissä. Titaaninen versio on tulossa myöhemmin myyntiin. Pienempi malli maksaa 479 euroa ja suurempi versio maksaa 509 euroa. Kaupoista uutuuskelloa löytää 21. elokuuta alkaen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Watch3 tiedot:

 • Värit: Ruostumaton teräs: Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic Silver, Titanium: Mystic Black
 • Materiaalit: Ruostumaton teräs aidolla nahkarannekkeella, Titaanimalli metallirannekkeella
 • Mitat ja paino: 45mm: 45 x 46,2 x 11,1 mm, 53,8g (Ruostumaton teräs) / 43g (Titanium) 41mm: 41 x 42,5 x 11,3 mm, 48,2g (Ruostumaton teräs), 45mm: 1,4” (34mm) / 41mm: 1,2” (30mm)
 • Näyttö: 360 x 360 Super AMOLED, Full Color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX
 • Akku: 45mm: 340mAh / 41mm: 247mAh, WPC-pohjainen langaton lataus
 • Suoritin: Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
 • Käyttöjärjestelmä: Tizen Based Wearable OS 5.5
 • Muisti ja tallennustila: 1GB RAM + 8GB sisäistä tallennustilaa
 • Yhteydet: LTE, Bluetooth v5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo
 • Anturit: Accelerometer, Barometer, Gyro Sensor, Light Sensor, Optical Heart Rate Sensor, Electrical Heart Sensor
 • Suojaluokitukset: 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
 • Yhteensopivuus: Android: Android 5.0↑, RAM 1.5GB↑ / iOS: iPhone 5↑, iOS 9.0↑

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

6 Kommenttia

 1. Nii ja akku kestää sen tutut n. viikon. Todellakin älykello. Eli yks turhake.

  1. Olipa kommentti. Olis superhyvä jos kestäis viikon.

 2. Huawei Watch GT2 akku kestää jopa 30 päivää.

  1. Taas on luetun ymmärtämisessä MIETI SITÄLLÄ vaikeuksia, eli sitten jäänyt lukematta Huawein akun kesto?
   Hänellä se on tuplaantunut, ja kysymyksessä on ominaisuuksiltaan kahdesta eri kellosta.
   Turhake kommentteja häneltä jatkuvasti.

  2. GT2 akku kestää minulla 12-13 vrk.

 3. Samoin. ⬆️

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung