AndroidSamsungYleinen

Samsung julkaisi yhtiön ensimmäisen 6 gigatavun RAM-muistilla varustetun puhelimen – tässä on Galaxy C9 Pro

home-mobile-c9proSamsung on odotetusti julkaissut tänään uuden Galaxy C9 Pro-puhelimen Kiinassa. Uutuuspuhelin tuskin koskaan tulee rantautumaan Euroopan markkinoille, koska näyttäisi siltä, että Galaxy C9 Pro on suunnattu vain kiinalaisille kuluttajille. Puhelin ei ole teknisesti kovinkaan erikoinen ja sijoittuukin keskikastiin puhelinmarkkinoilla.

Samsung Galaxy C9 Prosta löytyy suuri 6 tuuman FullHD -tasoinen kosketusnäyttö ja laitteen sisällä hyrrää Qualcommin uusi kahdeksanytiminen Snapdragon 653 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on huimat 6 gigatavua RAM-muistia. Grafiikkasuorittimena toimii luonnollisesti Adreno 510. Sisäistä tallennustilaa Galaxy C9 Pro tarjoaa 64 gigatavua, mutta jos tämä ei riitä tarjolla on vielä muistikorttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

kv2Puhelin rakentuu kokonaisuudessaan metallista ja siitä löytyy uudistettu antenniasetelma. Galaxy C9 Pron takana ja edessä on 16 megapikselin kamerat, joten selfieistäkin pitäisi tulla tarkkoja. Laitteesta löytyy suuri 4000 milliampeeritunnin akku, sormenjälkilukija kotipainikkeesta, stereokaiuttimet, USB-C-tyypin latausliitin sekä 4G LTE -yhteydet.

Samsung tuo Galaxy C9 Pron Kiinassa myyntiin kultaisena ja ruusukultaisena. Puhelimelta löytyy hintaa noin 470 dollaria.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android