SamsungYleinen

Samsung julkisti Galaxy F54 5G -älypuhelimen 108 megapikselin kameralla

Samsung on julkistanut Intian markkinoille uuden Galaxy F54 5G -älypuhelimen, joka on hieman muokattu versio globaalisti myytävästä Galaxy A54 5G -puhelimesta sekä valituilla markkinoilla nähdystä Galaxy M54 5G -puhelimesta.

Puhelimessa on suuri 6,7 tuuman kokoinen Super AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Samsungin itse kehittämä Exynos 1380 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat 108 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 32 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akku on kooltaan jopa 6000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 25 watin tehoisella pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä hyrrää One UI 5.1 -käyttöliittymä. Samsung lupaa puhelimelle 4 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 5 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy F54 5G on valmistettu muovista, mutta etuosassa näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 5 -lasipinta. Samsung esitteli puhelimen kahdessa väriversiossa, jotka ovat tummansininen sekä hopea.

Intiassa Galaxy F54 5G maksaa 8 + 256 gigatavun muistiversiossa 29 999 rupiaa, joka vastaa 340 euroa. Todennäköisesti puhelinta ei nähdä muualla myynnissä.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung