SamsungYleinen

Samsung vahvisti: Uudet taittuvanäyttöiset puhelimet julkaistaan heinäkuussa Unpacked-tapahtumassa Etelä-Koreassa

Samsungin logo

Samsung on tänään vahvistanut, että yhtiön seuraava suuri Unpacked-julkaisutilaisuus tullaan järjestämään yhtiön kotimaassa Etelä-Koreassa. Samsung on julkaissut virallisen lehdistötiedotteen asiasta, joka näyttää sittemmin olevan poistettu.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Samsung järjestää Unpacked-tilaisuuden Etelä-Koreassa. Tilaisuus on määrä olla Soulissa Coex-kongressikeskuksessa Samseong-dongissa Gangnam-gun alueella. Unpacked järjestetään heinäkuun lopulla, mutta vielä tarkkaa päivämäärää ei ole kerrottu. Tietojen mukaan tilaisuus olisi 26. heinäkuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempina vuosina Samsung on järjestänyt Unpacked-tilaisuutensa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yleisimpiä sijainteja ovat olleet San Francisco sekä New York.

Samsungin odotetaan esittelevän heinäkuun lopulla järjestettävässä tilaisuudessa uuden sukupolven taittuvanäyttöiset älypuhelimensa, jotka ovat Galaxy Z Fold 5 sekä Galaxy Z Flip 5. Samsung ei tätä itse vielä vahvistanut, mutta vahvisti kuitenkin seuraavien taittuvien puhelimien olevan tulossa. Nähtävästi samassa tilaisuudessa nähdään myös Galaxy Watch 6 -älykellot sekä Galaxy Tab S9 -tabletit.

Odotettavasti Samsung vahvistaa tarkan julkaisupäivän lähiaikoina.

Lähde: Samsungin tiedote (poistettu)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung