SamsungYleinen

Samsung julkisti Galaxy-puhelimien tilausperusteisen palvelun – Samsung Flex mahdollistaa uuden puhelimen hankkimisen kuukausihinnalla

Samsung on laajentanut palvelutarjontaansa uudella Samsung Flex -ratkaisulla. Kyseessä on tilausperusteinen palvelu, jota käyttämällä saa tiettyyn kuukausihintaan käyttöönsä Samsung Galaxy -puhelimen. Galaxy Flex julkaistiin uusien Galaxy S23 -puhelimien rinnalla ja se tulee saataville myös Suomessa.

Palvelu antaa käyttäjälle vapauden joko vaihtaa tai päivittää puhelintaan niin usein kuin itse haluaa tai 24 kuukauden kuluttua palvelun käytön aloittamisesta, käyttäjän omasta valinnasta riippuen. Riippumatta siitä, mitä käyttäjä valitsee, kuukausihinta pysyy kiinteänä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on kertonut varmistavansa yhteistyössä kumppaninsa Foxwayn kanssa, että vaihdetut ja palautetut puhelimet pääsevät uudelleen käyttöön tai asianmukaisesti kierrätykseen.

Samsung Flex tulee aluksi saataville kahdessa versiossa. Joustavassa mallissa käyttäjä tekee tilauksen ilman sitoutumista, jolloin käyttäjällä on mahdollisuus vaihtaa puhelimen mallia milloin tahansa ja peruuttaa tilaus maksutta kuluvan kuukausijakson jälkeen. Hintaa tällä tilausversiolla on kerrottu olevan 52 euroa kuukaudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilausvaihtoehdot

24 kuukauden kiinteä sopimusjakso on toinen vaihtoehto. Kyseisen sopimuksen avulla käyttäjä voi sopimusjakson jälkeen valita, ostaako hän käyttämänsä puhelimen vai palauttaako laitteen. Jos käyttäjä päättää ostaa puhelimen sitoutumisajan jälkeen, hän maksaa puhelimesta 25 prosenttia ostohetken myyntihinnasta. Samsung Flex 24 kuukauden sitoutumisjaksolla lanseerauksen yhteydessä maksaa 35 euroa kuukaudessa.

Jos käyttäjä päättää lopettaa tilauksensa, Samsung Galaxy -puhelin lähetetään takaisin Samsungin kumppanille Foxwaylle, joka varmistaa, että puhelin kierrätetään asianmukaisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Olemme Samsungilla uskomattoman ylpeitä voidessamme lanseerata palvelun, joka antaa asiakkaillemme niin paljon valinnanvapautta. Mahdollisuus mukauttaa tarjouksia yksilöllisten tarpeiden mukaan on aina ollut meille tärkeää. Samsung Flexin käyttöönoton myötä voimme tarjota käyttäjille täysin uudenlaisen pääsyn uusimpiin puhelimiimme”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung