SonyYleinen

Nyt paljastui myös keskihintainen Sony Xperia 10 V – huhujen mukaan saamassa Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiirin

Tässä kuvassa on väitetysti Sony Xperia 10 V.

Aikaisemmin tänään kerroimme vuotokuvasta, jossa esillä oli väitetysti Sony Xperia 1 V -huippupuhelin. Nyt samaisesta lähteestä on vuotanut kuva väitetystä Xperia 10 V -puhelimesta, josta on kertonut muun muassa Sumahodigest.com-sivusto.

Kuva on selvästi epätarkempi, eikä siitä paljoa paljastu. Kuvan aitoutta on mahdotonta todentaa, mutta jotain kuvasta voidaan kuitenkin päätellä. Nähtävästi Sony tulee tarjoamaan Xperia 10 V -puhelimessa lähes samanlaisen muotoilun kuin viime vuoden Xperia 10 IV -puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvat Xperia 10 V- ja Xperia 1 V -puhelimista.

Takaosassa on pitkulainen kamera-alue, jossa nähdään kolme kamerasensoria. Kameroiden päällä on esillä LED-salamavalo. Kuvan perusteella takaosassa on tuttu NFC-logo sekä Xperia-teksti. Toistaiseksi vuoto ei kuitenkaan kerro mitään Xperia 10 V -puhelimen teknisistä tiedoista.

Aikaisempien vuotojen mukaan Sony tulisi käyttämään Xperia 10 V -puhelimessa Qualcommin tuoretta Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiiriä, joka on seuraaja Xperia 10 IV -mallissa nähdylle Snapdragon 695 -järjestelmäpiirille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Xperia 10 IV

Aikaisemmin puhelimeen on odotettu olevan tulossa 6,1 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja Sonylle tyypillinen korkea 21:9-kuvasuhde. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, tuleeko Sony säästämään perinteisen 60 hertsin virkistystaajuuden, vai tuodaanko keskihintainen puhelimen myös kilpailijoiden tasolle.

Sony tulee tarjoamaan Xperia 10 V -puhelimessa huhujen mukaan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Toistaiseksi muistien versioista ei ole tietoa. Xperia 10 V on vuotojen mukaan saamassa kookkaan 5150 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 30 watin tehoisella pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi uusi vuotokuva sekä huhut teknisistä tiedoista kannattaa ottaa varauksella vastaan. Sony on yleensä julkistanut Xperia 10 -sarjan puhelimen yhdessä Xperia 1 -lippulaivapuhelimen rinnalla. Odotettavasti 5. sukupolven puhelimet voitaisiin nähdä MWC-messujen yhteydessä helmikuun lopulla. Sony ei ole kuitenkaan vahvistanut julkaisevansa uutuuksia lähiaikoina.

Lähde: Sumahodigest.com (japaniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony