SamsungYleinen

Samsung julkisti uuden Galaxy A24 4G -älypuhelimen – halpapuhelimessa 1000 nitin Super AMOLED -näyttö

Samsung Galaxy A24 4G

Samsung on julkistanut Vietnamissa uuden Galaxy A24 4G -älypuhelimen, joka asettuu Galaxy A -malliston edullisempaan päähän. Puhelimesta on olemassa neljä väriversiota, jotka ovat hopea, vihreä, punainen sekä musta.

Galaxy A24 4G on varusteltu 6,5 tuuman kokoisella Super AMOLED -näyttöpaneelilla, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2340 x 1080) sekä 1000 nitin kirkkaus. Näytössä on kauttaaltaan paksut kehykset sekä yläreunassa on pisaramainen etukameraa varten tehty lovi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä kahdeksanytiminen Helio G99 -järjestelmäpiiri, jossa yhteydet rajoittuvat 4G-tukeen. RAM-muistia Samsung on laittanut puhelimeen jopa 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa pitäisi olla 128 gigatavua. Galaxy A24 4G tukee lisäksi muistikorttia aina yhteen teratavuun asti.

Muita ominaisuuksia ovat NFC sekä kaksi SIM-korttipaikkaa. Käyttöjärjestelmäksi on ilmoitettu Android, mutta tarkkaa versiota ei ole tiedossa. Todennäköisesti kyseessä on vanha Android 12. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 25 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu optisesti vakautetusta 50 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosaan on saatu 13 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Samsung ei ole toistaiseksi vahvistanut puhelimen tarkkaa hintaa. Euroopassa Galaxy A24 4G -puhelinta odotetaan myyntiin noin 200 euron hintapisteeseen.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung