OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G ja Nord Buds 2 ovat nyt saatavilla Suomessa

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

OnePlus esitteli uuden Nord CE 3 Lite 5G -älypuhelimen globaalisti huhtikuun alussa, ja nyt se on myös saatavilla virallisesti Suomessa. Samalla julkaistut uudet Nord Buds 2 -kuulokkeet ovat myös saatavilla Suomessa.

Nord CE 3 Lite 5G:n ennakkomyynti alkoi Suomessa heti julkaisun jälkeen, mutta nyt 20. huhtikuuta myös toimitukset ovat alkaneet. Puhelimen 8 + 128 gigatavun muistiversion suositushinnaksi ilmoitettiin 329 euroa. Puhelin päätyi kuitenkin julkaisun jälkeen alennukseen, jolloin sitä tarjottiin jopa 249 euron hinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nord Buds 2 -kuulokkeet ovat nyt samaan aikaan tulleet saataville. Hintaa kuulokkeilla on 69 euron verran. SuomiMobiilin arvostelut uutuuksista voi lukea alapuolella olevien linkki takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord Buds 2

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G -puhelimeen on saatu aikaisempaa pirteämpi muotoilu, mutta tekninen pohja on sama edeltäjän kanssa. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G -puhelimessa on suuri 6,72 tuuman näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri ja laitteessa on myös 108 megapikselin kolmoiskamera. Tekniikassa kohokohtia ovat myös 5000 milliampeeritunnin akku sekä 67 watin pikalataus. Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord Buds 2 -kuulokkeissa on tuttu erottuva muotoilu, jota on lähdetty hieman pyöristämään. OnePlus Nord Buds 2 -kuulokkeet tarjoilevat 12,4 millimetrin kaiutinelementit, IP55-luokitellun rakenteen sekä Bluetooth 5.3 -yhteyden. Merkittävä uudistus kuulokkeissa on tuki 25 desibelin melunvaimennukselle, jota ei edeltäjästä löytynyt. Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Hei olen lähettänyt aikaisemmin sinulle sähköpostin koskien ostamaani puhelimen:OnePlus Nord CE 2 Lite 5 G. Nyt pitkästyessäni odotteluun ajattelin, että voisitko soittaa minulle, sillä minä olen puhelimen ongelman kanssa pulassa. Ongelma on, että soittaessani ja puheluihin vastatessa puhelimen näyttö vilkkuu valolla koko ajan. Telian liikkeessä josta ostin puhelimen sanottiin, että vilkkuminen kuuluu puhelimen ominaisuuksiin ja pidän puhelinta liian lähellä korvaa, pitäessäni puhelinta kauempana korvaa vilkkuminen jatkui kuitenkin hetken päästä. Toisella kerralla sanottiin, että se johtuu sensorista joka on herkkä ja sitä ei voi poistaa ja pidä puhelinta kiinni korvassa soittaessasi ja vastatessani. Kun kerroin, että puhelimeeni laitettiin panssari lasi mattapintainen kun siihen oli tehty tietojen siirto vanhasta puhelimesta, niin myyjä sanoi,että mene vaihtamaan se kirkkaaseen lasiin. Mennessäni mobile outfitters lasinlaittajan pisteeseen, lasinlaittaja sanoi ihan samaa, pidä puhelin kiinni korvassa kun soitat ja vastaat puheluihin. Ottaessan puhelinta hieman irti alempaa korvaa niin vilkkuminen jatkuu. On todella tylsää pitää puhelinta kiinni korvassa/ kasvoissa koska kasvot hikoilee. Kuuluuko kyseisen puhelimen ominaisuuksiin tämä vilkkuminen, vai onko mobile outfitters:n laittama panssarilasi väärä. Lasin vaihtaja sanoo sen olevan oikea. Puhelinnumeroni on 040 5912502 Terveisin Helena Sarmes Kiulupolku 2 B 14 02770 Espoo. Toivon kovasti jännittyneenä, että soittaisit. Kiitos etukäteen.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus