SamsungYleinen

Samsung julkisti uuden Galaxy F42 5G -älypuhelimen – tarjoaa 64 MP kameran ja suuren akun

Samsung on julkaissut valituilla markkinoilla uuden Galaxy F42 5G -älypuhelimen, joka tarjoaa edullisella hinnalla 5G-yhteydet sekä suuren akun. Kyseessä on käytännössä sama puhelin, jonka Samsung julkisti kotimarkkinoillaan Etelä-Koreassa jo Galaxy Wide 5 -mallinimen alaisuudessa.

Galaxy F42 5G tarjoaa suuren 6,6 tuuman näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä etukameraa varten tehty lovi. Etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä. Samsung on varustellut uutuuspuhelimen kolmoiskameralla, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä edullisiin puhelimiin suunnattu Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, joka on sama kuin Galaxy A22 5G -puhelimessa. Samsung on varustellut puhelimen 6 tai 8 gigatavulla RAM-muistia sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Galaxy F42 5G tukee myös muistikorttia tallennustilan laajentamiseksi aina yhteen teratavuun asti.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta jopa 15 watin tehoisella latauksella. Käyttöjärjestelmänä toimii luonnollisestikin Android 11 ja Samsung on asettanut sormenjälkilukijan oikeaan kylkeen. Galaxy F42 5G:n mitat ovat 167,2 x 76,4 x 9 millimetriä ja painoa on 203 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung esitteli Galaxy F42 5G -puhelimen Intian markkinoilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Matte Black sekä sininen Matte Aqua. Hintaa on edullisimmillaan 20 999 Intian rupiaa, eli noin 242 euroa.

Lähde: Flipkart

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Oikein peräti 15w lataus

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung