HuaweiYleinen

Huhu: Huaweilta tulossa taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin – haastaa Samsung Galaxy Z Flipin

Samsung Galaxy Z Flip 3

Huawei oli yksi ensimmäisistä älypuhelinvalmistajista, joka toi markkinoille taittuvanäyttöisen älypuhelimen. Yhtiön ongelmien takia Samsung on pystynyt ottamaan taittuvanäyttöisien älypuhelimien markkinassa kärkisijan. Huawei ei ole kuitenkaan vielä täysin luovuttanut, sillä tuoreen raportin mukaan uusi taittuvanäyttöinen puhelin on tulossa.

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa tunnettu vuotaja Digital Chat Station on kertonut Huawein kehittävän uutta simpukkapuhelimen kaltaista taittuvanäyttöistä älypuhelinta. Vuotajan mukaan uutuuslaite tulee asettumaan huippuluokkaan ja kohderyhmänä ovat naiskuluttajat. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole mitään tietoa, milloin puhelin tullaan virallisesti julkaisemaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein tuleva taittuvanäyttöinen puhelin tulee taistelemaan suoraan Galaxy Z Flip -sarjan puhelimien kanssa. Toistaiseksi Huawein puhelimen teknisistä tiedoista ei ole mitään tietoja vuotanut, joten huhut kannattaa ottaa edelleen pienellä varauksella vastaan.

Huaweilla on tällä hetkellä ongelmia puhelimien komponenttien kanssa, joka saattaa vaikuttaa myös uuden simpukkapuhelimen julkaisuun. Huawei julkisti aikaisemmin jo Mate X2 -puhelimen, joka toimii samalla toteutuksella kuin Samsungin Galaxy Z Fold -sarjan laitteet. Toistaiseksi simpukkapuhelimen muotoon toteutettuja taittuvanäyttöisiä puhelimia on nähty vain Samsungilta ja Motorolalta.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei