SamsungYleinen

Samsung julkisti uuden Galaxy M54 5G -puhelimen – 108 megapikselin kamera ja 6000 milliampeeritunnin akku

Samsung Galaxy M54 5G

Samsung on esitellyt kaikessa hiljaisuudessaan uuden Galaxy M54 5G -älypuhelimen, joka on käytännössä hieman muokattu versio viime viikolla julkaistusta Galaxy A54 5G -puhelimesta. Puhelin on esitelty toistaiseksi ainakin Lähi-idässä, mutta sitä ei odoteta myyntiin Suomessa.

Puhelimessa on suuri 6,7 tuuman kokoinen Super AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Samsungin itse kehittämä Exynos 1380 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat 108 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 32 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akku on kooltaan jopa 6000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 25 watin tehoisella pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä hyrrää One UI 5.1 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy M54 5G on valmistettu muovista, mutta etuosassa näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 5 -lasipinta. Samsung esitteli puhelimen kahdessa väriversiossa, jotka ovat tummansininen sekä hopea.

Toistaiseksi tarkkaa hintaa tai saatavuutta ei ole tiedossa. Galaxy M -puhelimia ei ole yleisesti myyty Suomen markkinoilla, joten Galaxy M54 5G tuskin on tulossa myyntiin.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Melko hölmöä lähteä pikseleiden määrällä häsläämään. Mistä sitten oikeat kuvat samppa hakeekaan, sillä optiikka ei voi mitenkään olla 108mpx tasoa

    No, en todella ymmärrä mikä sampassa on se juttu, sillä oikeasti hyviä on olemassa 👍

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung