SamsungYleinen

Samsung Kids saa suuren päivityksen One UI 4.0:n yhteydessä – auttaa lapsia kehittämään hyviä digitaalisia tapoja

Samsung Kids on Samsungin älypuhelimissa erillinen tilansa lapsille, joka helpottaa puhelimen turvallisempaa ja hauskempaa käyttöä. Nyt Samsung Kids on saanut suuren päivityksen, joka tuo mukanaan paljon uutta.

Samsung on julkistanut Kids-tilan älypuhelimiinsa jo vuonna 2014, mutta nyt One UI 4.0- ja Android 12 -päivityksen jälkeen Samsung Kids on saamassa suuren päivityksen. Samsung laajentaa ominaisuutta ja tarjoaa lisää toimintoja, päivitettyjä lapsilukkoasetuksia, AR-sovelluksia ja täysin uuden käyttöönottokokemuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huomattavin uudistus on se, että nyt on mahdollista muokata taustaväriä ja mahdollisuus säätää mitkä sovellukset näytetään aloitusnäytössä. Lisäksi vanhemmat voivat nyt poistaa oletussovelluksia ja korvata ne lataamillaan ja hyväksymillään sovelluksilla.

Lapsilukko on saanut myös päivitystä, ja se tarjoaa yksityiskohtaisia tietoja lasten älypuhelimen käytöstä päivän aikana ja viimeisen kuukauden ajalta. Vanhemmat voivat asettaa myös ruutuajan jokaiselle päivälle, jotta lapsi ei viettäisi liikaa aikaa älypuhelimen kanssa. Saman ruutuajan pystyy asettamaan kaikille päiville tai vaihtoehtoisesti laittaa erilaiset ruutuajat eri päiville.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi päivitys lisää myös tuen lisätyn todellisuuden sovelluksille, joita ovat muun muassa My AR Theater ja My Art Studio. Mukaan on saatu myös joitakin uusia sovelluksia, joita ovat muun muassa LEGO DUPPLO World, DisneyColoring ja Toca Boca’s. Lisäksi Samsung Kids lisää uusia kortteja, joiden avulla lapset pystyvät seuraamaan toimintaansa ja ruutuaikaa. Lapset voivat myös laatia oman älypuhelimen käyttösuunnitelman.

Galaxy-puhelimissa Samsung Kids -tilan pystyy aktivoimaan helposti yhdellä napautuksella pikavalikosta, eikä sen erillistä lataamista vaadita. Ominaisuus voidaan myös poistaa käytöstä helposti.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung