SamsungYleinen

Samsungin tulevista Galaxy Buds Pro 2 -huippukuulokkeista paljastui tietoja – kotelo saamassa suuremman akun

Samsung on valmistautumassa julkaisemaan seuraavan sukupolven huippukuulokkeet, jos on uskomista hollantilaisen Galaxyclub.nl-sivuston löytämiä todisteita. Samsungilta on tulossa ainakin kahdet uudet kuulokkeet, jotka voisivat olla Galaxy Buds Pro 2 sekä Galaxy Buds Live 2. Tiedot ovat peräisin eteläkorealaisista sertifiointitiedoista.

Aikaisemmissa kuulokkeissa Samsung on luottanut samaan tuttuun muotoiluun ja myös latauskotelot ovat olleet monien kuulokkeiden kohdalla identtisiä. Tämä on johtunut siitä, että Samsung on käyttänyt pitkään samanlaista 472 milliampeeritunnin akkua latauskoteloissaan, mutta pian siihen on tulossa muutosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin 500 milliampeeritunnin akku.

Samsung on saanut sertifikaatin EB-BR510ABY-mallikoodia kantavalle akulle, joka kuuluu SM-R510-koodia kantavalle laitteelle. Sertifioinnin saanut akku on kooltaan 500 milliampeerituntia, joten tulevissa kuulokkeissa olisi hieman suurempia akku kuin aikaisemmin. SM-R510 on todennäköisesti mallikoodi Galaxy Buds Pro 2 -kuulokkeille, joita odotetaan markkinoille pian. Samsung julkistanee myöhemmin ensi vuoden aikana myös Galaxy Buds Live 2 -kuulokkeet.

Huhun mukaan Samsung saattaisi julkaista Galaxy Buds Pro 2 -huippukuulokkeet samaan aikaan Galaxy S22 -sarjan puhelimien kanssa. Huhuissa Samsungin uusia lippulaivapuhelimia on odotettu julkaistavaksi helmikuussa 2022. Kuulokkeet saatetaan myös nähdä vasta vuoden 2022 toisella neljänneksellä, mutta tällä hetkellä kaikki huhut kannattaa ottaa varauksella vastaan. Todennäköisesti lähempänä julkaisua tullaan kuulemaan lisätietoja myös kuulokkeista.

Lähde: Galaxyclub.nl (hollanniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung