SamsungYleinen

Samsung mokasi OnePlussan tavoin – kuluttajien puhelimiin ilmestyi omituinen ilmoitus

Etsi matkapuhelimeni -ilmoitus Samsung-puhelimessa.

Useat Samsung-puhelimien käyttäjät ovat ihmetelleet puhelimiin ilmestynyttä omituista ilmoitusta, joka oli peräisin Etsi matkapuhelimeni -sovelluksesta. Ilmoituksen sisältö oli ainoastaan ”1”, jonka alapuolella oli toinen ”1”, joten mitään kovin järkevää ei ilmoituksessa kerrottu. Julkisesti jakoon lähteneen ilmoituksen Samsung kertoo tapahtuneen vahingossa.

Virheellisesti jakoon lähtenyt ilmoitus tuli lukuisien Samsungin puhelimien käyttäjille, mutta ilmoitusta painettaessa ei kuitenkaan tapahtunut yhtään mitään. Samsungin Etsi matkapuhelimeni -sovelluksen avulla puhelimien omistajat voivat etänä paikantaa puhelimen tai lukita laitteen, jos se on esimerkiksi varastettu. Tapaus muistuttaa vahvasti viime vuonna OnePlussalle tapahtunutta virhettä, jolloin yhtiö lähetti omituisia viestejä laajasti ympäri maailmaa. Kyseessä piti olla OnePlussan sisäinen testi, joka oli vahingossa päätynyt julkaistavaksi väärässä kanavassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään myös Samsung on vahvistanut Twitterissä, että kyseessä oli vahinko. Etsi matkapuhelimeni -ilmoitus oli tarkoitus olla vain yrityksen sisäinen testi, eikä ilmoituksen saaneiden käyttäjien tarvitse huolehtia asiasta. Samsung on pahoitellut tapahtunutta ja kertoo pyrkivänsä estämään vastaavien virheiden tapahtumisen tulevaisuudessa.


Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kun rupesin tutkimaan ao sovellusta, ihmetytti sen iso datan käyttö. Ehkä kyse on vain varmuuskopiosta?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung