SamsungYleinen

Samsung mokasi taas! Vuotokuvat paljastavat heinäkuussa tulevat uutuustuotteet

Samsungin tulevat uutuustuotteet. / Kuva: Evan Blass

Samsung on vahvistanut järjestävänsä uusien tuotteiden julkaisutilaisuuden heinäkuun lopulla, ja huhut ovat puhuneet päiväksi 26. heinäkuuta. Samsungin mukaan luvassa on uudet taittuvanäyttöiset puhelimet, mutta odotettavasti tulossa on paljon muutakin. Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut vuotokuvia, jotka paljastavat pitkälti kaikki tulevat uutuustuotteet.

Aikaisemmin on nähty vuotokuvia jo Galaxy Z Fold 5- ja Galaxy Z Flip 5 -älypuhelimista, mutta nyt uudet vuotokuvat paljastavat vieläkin enemmän. Kuvissa nähdään uusien taittuvanäyttöisten puhelimien rinnalla myös Galaxy Tab S9 -tabletti, Galaxy Watch 6 -älykello sekä Galaxy Buds 3 -kuulokkeet. Kuvia on useita, joista yhdessä näkyy myös Galaxy Tab S9 Ultra- ja Galaxy Tab S9+ -tabletit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab S9 -sarja / Kuva: Evan Blass

Galaxy Z Flip 5 nähdään ensimmäistä kertaa nyt mintunvihreässä väriversiossa. Samainen väri tullaan näkemään myös Galaxy Watch 6 -älykellon rannekkeessa. Galaxy Buds 3 -kuulokkeet ovat tulossa ainakin valkoisessa värissä.

Vuotokuvat tuovat Galaxy Z Flip 5 -puhelimesta esille erityisesti uudistettua ulkopuolen näyttöpaneelia. Näyttö peittää suuren osan etuosasta, jonka lisäksi sen ohella etuosassa on kaksi kameraa. Puhelimen tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin. Muita uudistuksia ovat uusittu sarana sekä IP57-luokituksen mukainen pölyn- ja vedenkestävyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Flip 5 / Kuva: Evan Blass

Samsung Galaxy Z Fold 5 ja Z Flip 5 / Kuva: Evan Blass

Galaxy Z Fold 5 -puhelin tulee tarjoamaan edeltäjästä tutun muotoilun, mutta Samsung on saanut mukaan uuden saranan. Tämän ansiosta puhelimen pitäisi taittua kunnolla ilman mitään rakoja. Odotettavasti puhelimessa olisi myös tutut tekniset parannukset, kuten Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. Galaxy Z Fold 5 tukee myös S Pen Fold Edition -kosketusnäyttökynää.

Galaxy Watch 6 Classic -älykellossa tullaan näkemään tuttu pyörivä kehys näytön ympärillä, jolla kelloa voidaan ohjata. Galaxy Watch 6 -perusmallissa ei sellaista ole, mutta odotettavasti näytöt tulevat suurenemaan ja mukana olisi uusin Wear OS 4 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch 6 Classic / Evan Blass

Vuotokuvat eivät jätä laitteiden muotoilun osalta mitään mielikuvituksen varaan. Samsung ei ole tälläkään kertaa onnistunut pitämään tuotekuvia pois vuodoista, vaan korealaisjätti mokasi jälleen. Todennäköisesti vielä ennen heinäkuun julkaisua tullaan näkemään enemmän ja enemmän vuotoja.

Galaxy Watch 6 -sarja / Evan Blass

Galaxy Watch 6 -sarja / Evan Blass

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung