Samsungilta kaksi uutta halpapuhelinta – tässä ovat Galaxy J2 & Galaxy J Max

1

desing_imgSamsung on esitellyt Intiassa uusia puhelimia Galaxy -mallistoon. Uudet puhelimet ovat nimiltään Galaxy J2 sekä Galaxy J Max. Galaxy J2 on seuraaja viime vuonna julkaistulle saman nimiselle puhelimelle. Galaxy J Max on taasen varusteltu erittäin suurella 7 tuuman näytöllä.

Galaxy J2 on Samsungin ensimmäinen puhelin, josta löytyy uusi Smart Glow -nimellä tunnettu ilmoitusjärjestelmä. Ilmoitusjärjestelmä koostuu LED-renkaasta, joka ympäröi puhelimen pääkameraa. Galaxy J2:n sisällä hyrrää neliytiminen järjestelmäpiiri, jonka tukena on 1,5 gigatavua RAM-muistia. Puhelimen näyttö on kooltaan 5 tuumaa ja sen tarkkuus on HD-tasoa. Galaxy J2:sta löytyy 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa muistikortilla. Muita uutuuslaitteen ominaisuuksia ovat kahdeksan ja viiden megapikselin kamerat sekä 2600 milliampeeritunnin suuruinen akku.

jmax-home

Toinen uutuus, eli Galaxy J Max on myös Samsungin alempaan hintaluokkaan lukeutuva puhelin, joka näkyy varsinkin laitteen teknisissä ominaisuuksissa. Laiteen näyttö on kooltaan huimat 7 tumaa, jonka resoluutio on vaivaiset 1280 x 800 pikseliä. Myös tästä uutuuspuhelimesta löytyy neliytiminen järjestelmäpiiri, jonka tukena on 1,5 gigatavua RAM-muistia. Jättipuhelimesta löytyy 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan tarvittaessa myös laajentaa muistikortin avustuksella. Galaxy J Maxista löytyy kahden ja kahdeksan megapikselin kamerat. Laitteen akku on kooltaan 4000 milliampeerituntia.

Molempien mallien myynti alkaa Intiassa heinäkuussa. Galaxy J2:n hinta on 9750 rupiaa, eli noin 130 euroa. Galaxy J Max maksaa vastaavasti 13 400 rupiaa, joka on euroihin muunnettuna noin 180 euroa. Samsungin uutuuksien saapumisesta Intian ulkopuolisille alueille ei ole vielä tiedotettu.

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: