AndroidSamsungYleinen

Samsungilta kaksi uutta halpapuhelinta – tässä ovat Galaxy J2 & Galaxy J Max

desing_imgSamsung on esitellyt Intiassa uusia puhelimia Galaxy -mallistoon. Uudet puhelimet ovat nimiltään Galaxy J2 sekä Galaxy J Max. Galaxy J2 on seuraaja viime vuonna julkaistulle saman nimiselle puhelimelle. Galaxy J Max on taasen varusteltu erittäin suurella 7 tuuman näytöllä.

Galaxy J2 on Samsungin ensimmäinen puhelin, josta löytyy uusi Smart Glow -nimellä tunnettu ilmoitusjärjestelmä. Ilmoitusjärjestelmä koostuu LED-renkaasta, joka ympäröi puhelimen pääkameraa. Galaxy J2:n sisällä hyrrää neliytiminen järjestelmäpiiri, jonka tukena on 1,5 gigatavua RAM-muistia. Puhelimen näyttö on kooltaan 5 tuumaa ja sen tarkkuus on HD-tasoa. Galaxy J2:sta löytyy 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa muistikortilla. Muita uutuuslaitteen ominaisuuksia ovat kahdeksan ja viiden megapikselin kamerat sekä 2600 milliampeeritunnin suuruinen akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

jmax-home

Toinen uutuus, eli Galaxy J Max on myös Samsungin alempaan hintaluokkaan lukeutuva puhelin, joka näkyy varsinkin laitteen teknisissä ominaisuuksissa. Laiteen näyttö on kooltaan huimat 7 tumaa, jonka resoluutio on vaivaiset 1280 x 800 pikseliä. Myös tästä uutuuspuhelimesta löytyy neliytiminen järjestelmäpiiri, jonka tukena on 1,5 gigatavua RAM-muistia. Jättipuhelimesta löytyy 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan tarvittaessa myös laajentaa muistikortin avustuksella. Galaxy J Maxista löytyy kahden ja kahdeksan megapikselin kamerat. Laitteen akku on kooltaan 4000 milliampeerituntia.

Molempien mallien myynti alkaa Intiassa heinäkuussa. Galaxy J2:n hinta on 9750 rupiaa, eli noin 130 euroa. Galaxy J Max maksaa vastaavasti 13 400 rupiaa, joka on euroihin muunnettuna noin 180 euroa. Samsungin uutuuksien saapumisesta Intian ulkopuolisille alueille ei ole vielä tiedotettu.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android