AppleSamsungYleinen

Samsungilta kuittaus Applen ylikalliille kiillotusliinalle – jakaa kiillotusliinoja ilmaiseksi Galaxy-puhelimien omistajille

Apple julkisti muutama viikko sitten 25 euron hintaisen kiillotusliinan, joka on noussut hyvin suosituksi julkaisunsa jälkeen. Monet myös ihmettelivät ja kritisoivat kiillotusliinan hintaa, sillä vastaavia kankaanpalasia saa myös huomattavasti edellisemmin. Nyt myös Samsung on päättänyt ottaa asiasta kaiken ilon irti ainakin Saksan markkinoilla.

Samsung on aloittanut kampanjan, jossa Members-sovelluksen kautta käyttäjät saavat ilmaiseksi Samsungin oman puhdistusliinan. Samsungin mukaan kyseessä on ”pakollinen lisävaruste” Galaxy-laitteelle ja kyseessä on 20 x 20 senttimetrin kokoinen liina. Samsungin mukaan se on myös samettisen pehmeä ja sen avulla voi puhdistaa puhelimen ja muiden laitteiden näytöt helposti sekä turvallisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Saksassa jaetaan ilmaisia kiillotusliinoja Galaxy-käyttäjille.

Kiillotusliinan ei tarvitse olla siis kallis vitsi, vaan Samsung on päättänyt jakaa niitä Applea edullisemmin. Lisäksi Samsungin kiillotusliina on jopa 50 prosenttia suurempi kuin Applen 25 euron vastaava puhdistusliina.

Toistaiseksi kampanja ilmaisista kiillotusliinoista on saatavilla vain Saksassa, eikä kampanjan laajenemisesta muihin maihin ole tietoa. Lisäksi ainoastaan 1000 ensimmäiseksi rekisteröitynyttä Samsungin laitteita käyttävää ovat oikeutettuja ilmaiseen kiillotusliinaan. Kyseessä on selvä pr-tempaus Samsungilta Applea vastaan.

Lähde: Calaxuclub.nl (hollanniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple