OnePlusYleinen

Vuotokuvat paljastavat: OnePlus 10 Pro saamassa mahdollisesti täysin uudistetun kameramuotoilun

OnePlus 10 Pro

Oppon tytärbrändi OnePlus tulee julkaisemaan keväällä odotuksien mukaisesti seuraavat huippupuhelimensa, jotka ovat huhuissa olleet OnePlus 10 ja OnePlus 10 Pro. Toistaiseksi tulevista puhelimista ei ole tiedetty kovinkaan paljoa, mutta nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut muutamia CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia OnePlus 10 Pro -mallista.

Vuotokuvat eivät paljasta puhelimen koko muotoilua, mutta ne paljastavat OnePlussan suunnittelevan uudistettua kameramuotoilua. Kuvien perusteella OnePlus 10 Pro -puhelimessa olisi aikaisempaa suurempi kamera-alue, joka asettuu laitteen takaosan vasempaan reunaan. Kamera-alue on hieman samanlainen kuin Samsungin tämän vuoden Galaxy S21 Ultrassa, mutta kamerat eivät ylety aivan laitteen yläreunaan asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pron kamera-alueessa on esillä ainakin kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kuvat paljastavat puhelimen takaosassa olevan OnePlus-logo ja kyljessä on virtapainike sekä Alert Slider -kytkin. Kuvissa saatetaan nähdä myös OnePlussan kokeellinen muotoilu, joka ei lopulta tulekaan OnePlus 10 Pro -puhelimeen. OnePlus on aikaisemminkin kokeillut lukuisia erilaisia prototyyppejä, joten kuvissa voidaan nähdä jälleen yksi sellainen, tai sitten OnePlus on valinnut erikoisen muotoilun tulevaan puhelimeensa.

Vasta todennäköisesti lähempänä julkaisua tullaan kuulemaan enemmän tietoja myös OnePlus 10 -sarjan älypuhelimista. Aikaisemmin OnePlus on vahvistanut tulevien huippupuhelimien olevan ensimmäisiä, jossa tullaan käyttämään Oppon ja OnePlussan yhtenäistä ohjelmistoa. Aikaisemmin OnePlus-puhelimista tuttu OxygenOS jätetään pois ensi vuoden aikana.

Lähde: Zouton.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus