SamsungYleinen

Samsungilta tulossa kestävärakenteinen Galaxy Xcover 7 – Saattaa olla lähes identtinen Galaxy A -sarjan tulevan hittipuhelimen kanssa

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro

Samsung on julkaissut jo vuosia kestävärakenteisten puhelimien Xcover-tuotemallistoa. Korealaisyhtiö on tietojen mukaan suunnittelemassa uutta Galaxy Xcover 7 -puhelinta, josta on nyt saatu ensimmäisiä tietoja GalaxyClub-sivuston kautta.

Tulevan Galaxy Xcover 7 -puhelimen mallinumeron kerrotaan olevan ”SM-G556B”, joka on lähtökohtaisesti melko tuttu. Samsungin on huhuttu valmistelevan Galaxy A55 -puhelinta, jonka mallikoodi olisi ”SM-A556B”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samankaltaisuus puhelimien mallinumerossa voi kertoa myös puhelimien olevan pitkälti samanlaisia. Galaxy Xcover 7 ja Galaxy A55 saattavat siis jakaa samoja teknisiä ominaisuuksia, mutta Xcover 7 olisi saamassa kestävämmän rakenteen. Vaikka tiedot ovat vielä niukat, niin varmaa on uuden kestävärakenteisen puhelimen olevan kehitteillä.

Toistaiseksi kehitys ei ole niin pitkällä, että julkaisu tämän vuoden aikana olisi mahdollinen. Tämän takia on helppo olettaa, että Galaxy Xcover 7 voitaisiin nähdä vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla.

Todennäköisesti puhelimesta tullaan kuulemaan enemmän tietoja tulevina kuukausina.

Lähde: Galaxyclub.nl

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung