SamsungYleinen

Samsungin edullisesta Galaxy Tab A7 Lite -tabletista julkaistiin uusi vuotokuva

Samsung Galaxy A7 Lite / Kuva: Evan Blass

Samsung suunnittelee uusien tablettien julkaisua kesän aikana, sillä kesäkuussa luvassa on 5G-yhteyksillä varusteltu Galaxy Tab A7 Lite. Samalla tullaan näkemään myös selvästi edullisempi Galaxy Tab A7 Lite -tabletti, josta on jälleen julkaistu uusi vuotokuva. Uudessa kuvassa tabletti on esillä hopeassa väriversiossa, kun aikaisemmin on nähty vain musta väriversio.

Galaxy Tab A7 Lite -tablettiin odotetaan 8,4 tuuman näyttöpaneelia ja Lite-lisänimi viittaa ainoastaan teknisiin ominaisuuksiin. Galaxy Tab A7 Lite tulee saamaan MediaTekin kehittämän Helio P22T -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia. Tablettiin on odotettavissa myös yhtä takaosan kameraa sekä suurta 5100 milliampeeritunnin kokoista akkua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuore kuva antaa paremman käsityksen tabletin ulkoisesta toteutuksesta. Tabletti koostunee metallista tai muovista, jonka takaosassa on yksi kamerasensori sekä Samsungin logo. Etuosan näyttöä kiertää kauttaaltaan varsin paksut kehykset, mutta etuosan yläosassa on esillä etukamera sekä kaiutin, jota voidaan käyttää esimerkiksi puheluihin. Tabletin oikeassa kyljessä nähdään lisäksi virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet ja vasemmassa kyljessä on SIM-korttiluukku.

Galaxy Tab A7 Liten julkaisua odotetaan kesäkuussa 2021, eli parin kuukauden päästä. Tabletin hinnoittelun odotetaan olevan edullinen, mutta tarkkaa tietoa siitä ei vielä ole olemassa.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung