SamsungYleinen

Samsungin haastaja Ouralle julkaistaan heinäkuussa – Tämä Galaxy Ring -älysormuksesta tiedetään

Samsung vihjaili Galaxy Ring -älysormuksesta.

Samsung vihjasi jo Unpacked-tapahtumassaan tammikuussa, että yhtiö tulee julkistamaan ensimmäisen älysormuksensa myöhemmin tänä vuonna. Kovin paljoa vielä tuolloin ei Galaxy Ring -laitteesta kerrottu, mutta nyt uudet raportit kertovat enemmän julkaisuajasta.

Koreasta kantautuvan raportin mukaan Samsung tulee julkistamaan Galaxy Ring -älysormuksen seuraavassa suuremmassa Unpacked-tapahtumassa. Julkaisun odotetaan olevan heinäkuun lopulla, jolloin nähtäisiin myös uudet Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos tiedot pitävät paikkansa, niin Galaxy Ring tulisi saamaan tuen EKG-mittaukselle sekä verenpaineen seurannalle. Tuettuna pitäisi olla myös NFC-maksut. Laitteen kerrotaan olevan prototyyppivaiheessa juuri nyt, ja massatuotanto alkaa jossain vaiheessa huhtikuun ja kesäkuun välillä. Tiedot povaavat Samsungin julkaisevan sormuksen kahdeksassa eri kokoversiossa.

Odotettavasti Samsung tuo mukaan myös muita tuttuja älysormuksen ominaisuuksia, kuten unen seurannan ja muita terveystoimintoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samainen raportti kertoo myös Applen kiihdyttäneen työskentelyä älysormuksien parissa, joten tulevaisuudessa voidaan nähdä myös ”Apple Ring”. Tällä hetkellä älysormuksien markkinaa ylläpitää Oura, jonka ensimmäinen älysormus nähtiin jo vuonna 2016.

Lähde: Etnews.com (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung