SamsungYleinen

Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy S23 FE -puhelimen valituille markkinoille heinä-syyskuun aikana

Samsung Galaxy S21 FE

Samsungilta odotetaan heinäkuun lopulla julkaistavaksi uusia Galaxy Z Flip 5- ja Galaxy Z Fold 5 -älypuhelimia, mutta loppuvuoden aikana yhtiöltä on tulossa myös yksi muukin mielenkiintoinen laite. Huhuissa on puhuttu pitkään Galaxy S23 FE -puhelimesta, jonka julkaisuajasta on nyt saatu tarkempaa tietoa.

SamMobile-sivuston raportin mukaan Samsung tulisi esittelemään Galaxy S23 FE -älypuhelimen vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä, eli heinä-syyskuussa. Aikaisemmin samainen lähde kertoi julkaisun tapahtuvan vasta vuoden viimeisellä neljänneksellä, mutta nähtävästi Samsung on tehnyt muutoksia suunnitelmiin. Villeimmissä huhuissa puhelinta odotettiin julkaistavaksi jopa ennen uusia taittuvanäyttöisiä puhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusimman raportin mukaan Galaxy S23 FE julkaistaan Q3:n aikana vain valituilla markkinoilla, mutta laajempi jakelu pitäisi käynnistyä vasta vuoden viimeisellä neljänneksellä ja ensi vuoden alussa. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, missä maissa puhelin nähtäisiin ensiksi.

Tietojen mukaan Galaxy S23 FE tulisi saamaan Samsungin itse kehittämän Exynos 2200 -järjestelmäpiirin, jossa on Xclipse 920 -grafiikkaprosessori. Vaikka Galaxy S21 FE nähtiin Snapdragon- ja Exynos-versioina, niin Galaxy S23 FE:n pitäisi tulla tarjolle vain Exynos-versiossa kaikissa maissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muut huhut ovat povanneet Galaxy S23 FE -puhelimeen 50 megapikselin pääkameraa, 4500 milliampeeritunnin kokoista akkua sekä 25 watin tehoista latausta. RAM-muistia odotetaan olevan 6 tai 8 gigatavua sekä sisäistä tallennustilaa 128 tai 256 gigatavua.

Samsung ei ole itse vahvistanut Galaxy S23 FE -puhelimen olemassaoloa. Tieto kannattaa ottaa vielä varauksella vastaan, mutta nähtävästi puhelin olisi tulossa myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung