SamsungYleinen

Samsungin tuleva Galaxy Z Fold 6 painaa selvästi vähemmän kuin edeltäjänsä

Samsung Galaxy Z Fold 6 voisi näyttää tältä.

Samsugin Galaxy Z Fold 6 jatkaa otsikoissa pienten vuotojen muodossa. Puhelin on ollut viime aikoina paljon vuotojen kohteena ja erilaisia tietoja tulevasta taittuvanäyttöisestä puhelimesta on tipahdellut tasaiseen tahtiin. 

Nyt vuorossa on tietoja puhelimen painosta. X-käyttäjä Ice Universen mukaan Galaxy Z Fold 6 painaisi 239 grammaa, joka olisi 14 grammaa vähemmän kuin viime kesänä esitelty Galaxy Z Fold 5.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ice Universe kertoo myös, että painon ohella puhelimen paksuutta on saatu viilattu alaspäin. Vuotajan mukaan Galaxy Z Fold 6:lla olisi avattuna paksuutta 5,6 mm ja suljettuna 12,1 mm. Edeltäjään verrattuna paksuutta on avattuna 0,5 mm ja suljettuna 1,3 mm vähemmän. 

Kilpailijoista esimerkiksi Suomessakin myynnissä oleva OnePlus Open on avattuna 5,8 ja suljettuna 11,7 mm, joten viilauksista huolimatta Samsung ei yllä OnePlussan kaltaisiin parannuksiin.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mittojen lisäksi Ice Universe on kertonut, että Galaxy Z Fold 6 -puhelimen sisänäytön koko on tutut 6.7-tuumaa, mutta kansinäyttö olisi kokemassa muutoksia. Kansinäytön kuvasuhde olisi muuttumassa nykyisestä 23,1:9-kuvasuhteesta leveämpään 22:9-kuvasuhteeseen. Ulkonäytön koko olis kasvamassa 6,2-tuumasta 6,3-tuumaan. 

Tällä hetkellä ei ole varmaa tietoa koskeeko yllä mainitut mitat edullisempaa Galaxy Z Fold 6- vai kalliimpaa Galazy Z Fold 6 Ultra -puhelinta. Ice Universe sanoo, että kyseessä olisi edullisempi malli, kun taas tunnettu OnLeaks väittää, että mitat olisivat peräisin Galaxy Z Fold 6 Ultra -lippulaivasta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnLeaksin aiemmin vuotavat CAD-mallinnokset kertoivat, että edullisemman Galaxy Z Fold 6 -puhelimen paksuus olisi aukaistuna 6,1 mm.

Lähde: X (1), (2), (3) 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung