SamsungYleinen

Samsungin tulevat taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet saattavat olla selvästi edeltäjiään edullisempia

Samsung Galaxy Z Fold 3 ja Galaxy Z Flip 3

Samsungin tulevat taittuvanäyttöiset Galaxy Z -malliston älypuhelimet tullaan julkaisemaan mahdollisesti jo heinäkuussa tai elokuussa. Luvassa on Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -mallit, jotka ovat seuraajia viime vuoden Galaxy Z Fold 2- ja Galaxy Z Flip 5G -puhelimille. Nyt Sammobile.com-sivusto kertoo tiedoista, jotka saattavat olla monien uutuuslaitteita odottavien mieleen.

Odotuksien mukaan Samsungin uudet taittuvanäyttöiset puhelimet olisivat kalliita, mutta silti selvästi edullisempia kuin edeltäjäversiot. Viime vuonna julkaistut Galaxy Z Flip 5G ja Galaxy Z Fold 2 maksoivat uutena 1380 ja 1999 dollaria, mutta uusien tietojen mukaan seuraavat puhelimet olisivat jopa 20 prosenttia edullisempia, joka tarkoittaisi noin 400 dollaria edullisempaa hinnoittelua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Taittuvanäyttöisten puhelimien tekeminen edullisemmin mahdollistaa suuremman myynnin, sillä suuremmalla määrällä kuluttajia on niihin varaa. Esimerkiksi Galaxy Z Fold 3:n hinta olisi noin 1600 dollaria, joka olisi jo selvästi lähempänä nykyisten huippupuhelimien hinnoittelua. Lisäksi Galaxy Z Flip 3 -puhelimen hinta asettuisi noin 1100 dollariin. Puhelimet olisivat silti erittäin kalliita, mutta kyseessä olisi selvä askel taittuvanäyttöisten puhelimien tuomisessa laajemman yleisön saataville.

Samsung ei ole toistaiseksi vahvistanut, koska uudet taittuvanäyttöiset puhelimet julkaistaan. Galaxy Z Fold 3– ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimista on kuultu ja nähty jo aikaisemmin vuotoja, joten monet laitteiden ominaisuuksista ovat tiedossa. Erityisesti Galaxy Z Fold 3 -puhelimen odotetaan olevan mielenkiintoinen Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriin perustuva laite, jossa on näytön alapuolelle piilotettu etukamera.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung