OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2 saatetaan julkaista heinäkuussa – tehoista vastannee MediaTek Dimensity 1200

OnePlus Nord

OnePlus tulee julkaisemaan uuden OnePlus Nord CE 5G -puhelimen huomenna 10. kesäkuuta ja kyseessä on odotuksien mukaan viime vuoden OnePlus Nord -puhelimen alapuolelle sijoittuva laite. Lisäksi OnePlussalta on lupa odottaa kesäkuun aikana myös Nord N200 5G -puhelinta, jonka odotetaan olevan yhtiön edullisin 5G-puhelin. OnePlus Nord 2 on myös tulossa kesän aikana, ja nyt uudet huhut viittaavat julkaisun tapahtuvan heinäkuun aikana.

Varsin luotettavista tiedoistaan tunnettu Twitter-käyttäjä Mukul Sharma on kertonut OnePlussan tulevan julkaisemaan uuden Nord 2 -puhelimen heinäkuun aikana, joten kovin kauaa sitä ei enää tarvitse odottaa. Lisäksi tuoreet Kiinasta kantautuvat tiedot kertovat OnePlussan kehittävän MediaTekin valmistamaan Dimensity 1200 -järjestelmäpiiriin perustuvaa älypuhelinta, joka voisi hyvinkin olla uusi Nord 2.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemminkin OnePlussan on huhuttu käyttävän tulevassa puhelimessa Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri, mutta nyt useiden lähteiden perusteella kyseessä olisi OnePlus Nord 2. Toistaiseksi OnePlus Nord 2 -puhelimesta ei ole vuotanut kovinkaan paljoa tietoja, vaikka se onkin kerran jo nähty OnePlussan sivuilla. Puhelimen odotetaan kuitenkin olevan edeltäjänsä tapaisesti keskihintaluokan älypuhelin, joka tarjoaa muutamia ominaisuuksia OnePlus 9 -malliston puhelimista. Tulevien viikkojen aikana puhelimesta on todennäköisesti luvassa lisätietoja.

Lähde: Twitter (Mukul Sharma)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus