SamsungYleinen

Samsungin uusi Galaxy AI lupaa mullistaa älypuhelinkokemuksen – AI Live Translate Call kääntää puhelut reaaliajassa

Samsung on tänään paljastanut lähtevänsä mukaan tekoälyaaltoon, joka on ollut kovassa nousussa viime kuukausina. Korealaisjätti julkisti uuden Galaxy AI:n, joka pitää sisällään uuden AI Live Translate Call -ominaisuuden.

Uutuusominaisuus tulee Samsungin mukaan pian saataville uusimman ”Galaxy AI -puhelimen” mukana, jonka myötä käyttäjillä on kääntäjä aina saatavilla tarpeen vaatiessa. Ominaisuus on integroituna Samsungin omaan puhelinsovellukseen, joten siihen ei enää kolmannen osapuolen sovelluksia tarvita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ominaisuuden ollessa käytössä ääni- ja tekstikäännökset näkyvät reaaliajassa puhuessa, ja kaikki tämä tapahtuu laitteessa itsessään. Tämän ansiosta keskustelujen sisältö ei poistu puhelimestasi tai niitä ei käsitellä laitteen ulkopuolella. Samsung mukaan ominaisuus tekee puheluista jatkossa yhtä yksinkertaista kuin tekstityksien laittamisen päälle TV-ohjelmaa katsottaessa.

Samsungin on raportoitu keskittyvän vahvasti tekoälyyn tulevissa Galaxy S24 -sarjan puhelimissa. Nyt uusi ominaisuus tullaan näkemään puhelimissa ja Samsung on vahvistanut huhut. Samsungin odotetaan esittelevän Galaxy S24 -sarjan puhelimet 17. tammikuuta 2024, eli noin parin kuukauden päästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin mukaan Galaxy AI -kokemus olisi kattava puhelinkokemus, joka perustuu sekä Samsungin kehittämään laitekohtaiseen tekoälyyn että pilvipohjaiseen tekoälyyn. Samsung on tehnyt yhteistyötä samanhenkisten alan johtavien toimijoiden kanssa.  Samsung lupaa tekoälykokemuksen muuttamaan arkipäiväistä puhelinkokemusta tarjoten kuitenkin turvallisuutta ja yksityisyyttä.

Tekoälyn luvataan Samsungin mukaan muuttavan maailmaa ja tekevän elämästä parempaa. ”Galaxy AI vie meidät lähemmäksi maailmaa, jossa yleisimmät sosiaalisen yhteyden esteet häviävät, ja viestintä on helpompaa ja tuottavampaa kuin koskaan”, Samsung kertoo.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung