OnePlusYleinen

OnePlussalta yllätyspäätös: OnePlus Open sittenkin saataville mustassa Voyager Black -väriversiossa myös Suomessa

OnePlus Open vihreänä ja mustana.

OnePlussan ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin, OnePlus Open julkaistiin lokakuun puolivälissä ja se on herättänyt vahvaa kiinnostusta ainakin Suomessa. Puhelimesta esiteltiin kaksi väriversiota, joista ainoastaan toinen saatiin myyntiin Suomessa ja muualla Euroopassa. Nyt tilanne on kuitenkin muuttumassa.

OnePlus Open maksaa Suomessa 1799 euroa 16 + 512 gigatavun muistiversiossa. Puhelin oli aluksi yksinoikeudella Elisalla myynnissä, mutta sittemmin myynti on alkanut myös Verkkokauppa.comin, Veikon Koneen, Telian ja DNA:n kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa ja Euroopassa OnePlus kertoi puhelimen julkaisun aikaan, että myyntiin saadaan ainoastaan vihreä Emerald Dusk -väriversio. Puhelimesta on myös musta Voyager Black -väriversio, joka tuli saataville esimerkiksi Intiassa ja Yhdysvalloissa. Vihreä väriversio on varusteltu lasisella takakannella, mutta mustassa värissä hyödynnetään vegaaninahkaa.

OnePlus on tehnyt nyt yllätysratkaisun, sillä musta väriversio saapuukin myös Suomessa saataville. OnePlus kertoo, että musta Voyager Black -väri on saatavilla yhtiön omasta verkkokaupasta Black Fridayna. Musta väri on listattu jo verkkokaupassa ja avoimen myynnin luvataan alkavan ”9 päivän kuluttua”, joka tarkoittaisi ensi viikon perjantaita, eli 17. marraskuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mustan värin myynti alkaa ensi viikolla.

Black Friday -kampanjan aikana 17. marraskuuta alkaen OnePlus Open -puhelimen ostajat voivat saada 300 euron yhdistetyn alennuksen, jonka myötä puhelimen hinta laskisi 1499 euroon.

SuomiMobiilissa puhelinta testattiin jo ennen julkaisua ja kattavan arvostelun siitä voi käydä lukemassa alapuolella olevan linkin takaa. OnePlus Openin todettiin olevan ylivoimaisesti paras taittuvanäyttöinen puhelin ja se ansaitsi SuomiMobiilin suosittelun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Open on huipputason taittuvanäyttöinen älypuhelin, jossa ei ole säästelty juurikaan missään. Puhelimessa on kaksi laadukasta LTPO OLED -näyttöpaneelia, tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri ja akku on 4805 milliampeeritunnin kokoinen. Puhelimessa on myös huipputason kamerat, sillä tarjolla on 48 megapikselin pääkamera, 48 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 64 megapikselin periskooppikamera.

Tarkemmin puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus