SamsungYleinen

Samsungin uusin taittuva näyttöpaneeli on MIL-STD-810G-sertifioitu – kestää äärimmäisiä olosuhteita

Samsung on kertonut, että yhtiön uusin 7,6 tuuman kokoinen taittuva näyttöpaneeli on läpäissyt Yhdysvaltain puolustusministeriön MIL-STD-810G-testausstandardin. Kyseessä on sama näyttöpaneeli, jota yhtiö käyttää viime syksynä julkaistussa Galaxy Z Fold 5 -puhelimessa.

MIL-STD-810G-standardin perusteella näytön pitäisi voida toimia vahingoittumatta ankarissa olosuhteissa, kuten äärimmäisessä lämpötilan vaihtelussa tai iskuissa. Samsung Display on maailman ensimmäinen yritys, joka on saanut kyseisen sertifikaatin taittuvalle OLED-paneelille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jokaisen testiprosessin läpikäyneen tuotteen on kestettävä äärimmäisiä olosuhteita. Tuote on testattu muun muassa toimimaan jääkerrokseen peitettynä -10 asteen lämpötilassa. Näyttö on toiminut myös tilanteessa, jossa ympäristön lämpötila on ollut -32 ja +63 asteen välillä kahden tunnin ajan kummassakin ääripäässä. Tämä testi suoritettiin näytölle kolme kertaa.

Testiin sisältyy myös 26 pudotusta 1,22 metrin korkeudesta, ja paneeli kesti myös 10,5G painetta pyörityksessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tiukkojen sotilastestien läpäisy taittuvilla paneeleilla vahvistaa Samsung Displayn johtoasemaa taittuvien näyttöjen markkinoilla, jotka ovat muodostuneet seuraavan sukupolven muotoiluksi”, sanoi Cho Yong-seok, Samsung Displayn markkinointijohtaja. ”Odotamme innolla taittuvien paneelien käyttöä laajemmassa valikoimassa laitteita ja ympäristöjä, voittaen käsityksen siitä, etteivät taittuvat näytöt ole kestäviä.”

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung