NothingYleinen

Nothing Phone (2a) -puhelimesta julkaistiin tarkkoja mallinnuskuvia – Tällaista tekniikkaa puhelin tarjoaa

Nothing Phone (2a)

Nothing on jo vahvistanut julkaisevansa uuden Nothing Phone (2a) -puhelimen 5. maaliskuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Puhelimesta on kuultu huhuja jo pitkään, mutta nyt nettiin on vuodettu luotettavaksi todetun OnLeaksin tekemät CAD-mallinnukseen perustuvat kuvat.

Kuvissa tuleva puhelin näyttää samalta kuin aikaisemmissa vuotokuvissa. Nothing Phone (2a):n takaosassa on keskitetysti kaksoiskamera, jonka rinnalla on LED-salamavalo. Kameroiden ympärillä on tutut Glyph-valot, jotka kertovat esimerkiksi saapuvista ilmoituksista. Takaosassa on myös läpinäkyvä toteutus, joka tuo mieleen yhtiön muut puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2a)

Etuosassa on näyttöpaneeli kapeilla kehyksillä sekä keskitetyllä etukamerareiällä. Puhelimen kehys on tasainen, ja mahdollisesti valmistettu muovista. Oikeassa reunassa on esillä virtapainike ja vasemmassa reunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet. Yläreunassa on ainoastaan yksi mikrofonireikä ja alareunassa on SIM-korttiluukku, mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutin.

Samainen vuoto kertoo myös Nothing Phone (2a):n teknisiä tietoja, jotka ovat lähes samanlaiset kuin aikaisemmin vuotaneet. Laitteessa on 6,7 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Pääkamerana toimii 50 megapikselin ISOCELL S5KG9 -sensori, joka on optisesti vakautettu. Ultralaajakulmakamera on myös 50 megapikselin tasoinen ja perustuu ISOCELL JN1 -sensoriin. Etuosaan on tulossa 32 megapikselin sensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2a)

Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämän Dimensity 7200 Pro -järjestelmäpiirin. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, millaisia eroja siinä on verrattuna perinteisempään Dimensity 7200 -piiriin. RAM-muistia olisi 8 tai 12 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa olisi 128 tai 256 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä on Android 14, jonka päällä hyrrää Nothing OS 2.5.2. Puhelimen mitoiksi kerrotaan 162,2 x 76,5 x 8,7 millimetriä ja painoksi 188 grammaa.

Euroopassa puhelimen hinnan odotetaan olevan noin 349 euroa, jos on uskomista aikaisemmin vuotaneita tietoja.

Nothing Phone (2a)

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing