AndroidYleinen

Sharp Aquos S2 julki – kaksoiskamera ja etukamera näytön sisällä

Japanilainen Sharp on esitellyt tänään yhtiön uuden Aquos S2 -älypuhelimen, jonka erikoisuutena on kolmelle sivulle ylettyvä näyttö. Sharp ei ole ensimmäinen, jolta vastaavia puhelimia on tullut, sillä samaan ideologiaan perustuva Xiaomi Mi MIX julkaistiin jo viime vuonna.

Uutuuspuhelimen näyttö on kooltaan 5,5 tuumaa ja siinä on tarkka 4K-tarkkuus. Laitteen sisuksissa ei ole huippupuhelimista tuttua rautaa, vaan keskihintaluokkaan sijoittuva Snapdragon 630- tai 660 -piiri. Aquos S2 -puhelimesta on siis kaksi versiota, joista toisessa on Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri yhdessä 4 gigatavun RAM-muistin sekä 64 gigatavun tallennustilan. Snapdragon 660 -versiossa on 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sharp Aquos S2 -puhelimessa on kaksoiskamera, joka koostuu 12 ja 8 megapikselin kennoista. Kaksoiskameralla saadaan aikaan esimerkiksi bokeh-efekti. Laitteen etukamera on 8 megapikseliä ja se on sijoitettuna erikoisesti näytön ”sisälle”, jotta kamera oli luonnollisella paikallaan. Itse puhelin rakentuu metallisesta kehyksestä sekä lasisista taka- ja etupinnoista.

Puhelin saapuu Kiinassa myyntiin 14. elokuuta 2499 juanin ja 2799 juanin hintaan. Sharp Aquos S2 tuskin koskaan saapuu virallisesti myyntiin Euroopassa.

Lähde: GSMArena

Päivitetty 9.8.2017/ klo. 9.50 (korjattu virheellinen tieto Sharpin kotimaasta)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Eikö Sharp ole Japanilainen yhtiö?

    1. Näköjään ajatuksissani olen kirjoittanut väärin. Nyt korjattu. Kiitos.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android