AndroidSamsungYleinen

Samsung esitteli Galaxy S8 Activen

Samsung on esitellyt kaikessa hiljaisuudessaan pitkään huhutun uuden Galaxy S8 Active -puhelimen. Uutuuspuhelin on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa verkko-operaattori AT&T:n valikoimasta. Galaxy S8 Activen ennakkotilaaminen alkoi tänään 8. elokuuta ja laite on kaupoissa 11. elokuuta.

Puhelin on nimensä mukaisesti tehty kestämään, sillä se on esimerkiksi iskunkestävä sekä veden- ja pölynkestävä. Kestävään rakenteeseen on saatu yhdistettyä myös muista Galaxy S8 -malleista tuttu 18,5:9 kuvasuhteen näyttö, joka on kooltaan 5,8 tuumaa. Samsungin mukaan puhelimen näyttö on räjähdyssuojattu. Galaxy S8 Activessa on myös suurehko 4000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata USB-C -tyypin latausliittimellä sekä langattoman latauksen avustuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Galaxy S8 Active on lähellä Yhdysvalloissa myytäviä muita Galaxy S8 -malleja. Sisuksissa hyrrää Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laite tarjoaa vakiona 64 gigatavua. Kameroiden osalta Samsung tyytyy täysin samoihin komponentteihin kuin Galaxy S8:n kanssa. Pääkamera on kooltaan 12 megapikseliä ja etukamera 8 megapikseliä.

Puhelimen saapumisesta muille markkinoille ei toistaiseksi ole tietoa.

Samsung Galaxy S8 Activen tärkeimmät tiedot:

  • Suoritin: Qualcomm Snapdragon 835
  • Näyttö: 5,8 tuuman näyttö (2960 x 1440), Gorilla Glass 5
  • Muisti: 4 Gt RAM + 64 Gt ROM (muistikorttipaikka)
  • Kamerat: 12 MP pääkamera ja 8 MP etukamera
  • Akku: 4000 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android 7.0 Nougat

Lähde: Samsung, AT&T

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android