SovelluksetTeknologia

Snapchat julkaisi kameroilla varustetut aurinkolasit

Snapchat on julkistanut viime yönä Spectacles-nimiset kameralasit. Yhtiö myös muutti yhtiönimensä Snapchatistä, Snap-nimeen. Yhtiö päätyi pelkistettyyn Snap-nimeen, kun se tarjoaa nykyään muutakin, kuin pelkästään yhtiön Snapchat-sovellustaan. Aktiivisia käyttäjiä Snapchat-sovelluksella on jo yli 150 miljoonaa.

Spctacles-nimeä kantavat kameroilla varustetut aurinkolasit tulevat myyntiin tämän vuoden puolella ja tulevat maksamaan n.130 dollaria. Spectacles aurinkolasit tallentavat 10 sekunnin mittaisia videopätkiä, jotka siirtyvät laseista suoraan puhelimeen. Laseista löytyy vain yksi painike, jolla videokuvaa voi tallentaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

snap-spectacles_559_092416012916

Mitään tarkkoja tietoja Spectacles laseista ei ole vielä julkistettu, eikä sitä, että miten kuvatut videot saadaan julkaistua Snapchat sovelluksessa. Lasit tulevat myyntiin pienissä erissä ja värivaihtoehtoja on tulossa kolme: Musta, Teal ja Coral.

snap-spectacles-1024x434

Suomeen myyntiintulosta ei ole vielä tihkunut tietoa.

Lähde: Engadget

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Sovellukset