SonyYleinen

Sony esitteli Japanissa pirteän keltaisen väriversion uudesta Xperia 10 III -puhelimesta

Sony esitteli globaalisti uudet Xperia 1 III- ja Xperia 10 III -älypuhelimet viime viikolla, joiden kerrottiin tulevan myyntiin kesällä 2021. Sony on esitellyt nyt Japanin markkinoille yksinomaisen väriversion Xperia 10 III -puhelimesta, joka on väritykseltään pirteän keltainen.

Keltainen väriversio tullaan näkemään vain Japanissa Docomon verkkokaupan kautta myynnissä, eikä sitä tulla julkaisemaan globaalisti. Keltaisessa väriversiossa puhelimen kehys ja takaosan lasi on värjätty kokonaan tasaisen keltaiseksi. Docomo on ilmoittanut puhelimen myynnin alkavan kesäkuun puolivälissä. Globaalisti Sony esitteli Xperia 10 III -puhelimen neljässä väriversiossa, jotka olivat musta, valkoinen, sininen sekä pinkki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xperia 10 III on Sonyn ensimmäinen keskihintainen 5G-älypuhelin, joka tarjoaa Snapdragon 690 -järjestelmäpiirin, AMOLED-näyttöpaneelin sekä kattavan kolmoiskameran. Yksi puhelimen mielenkiintoisista ominaisuuksista on myös IP68-luokituksen mukaisesti vedenkestävä rakenne, jollaista ei useinkaan nähdä keskihintaisissa puhelimissa. Laitteessa on kerrottu olevan myös Android 11 -käyttöjärjestelmä sekä 4500 milliampeeritunnin akku. Tarkemmin Sonyn uuteen Xperia 10 III -puhelimeen voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Docomo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony