AndroidSonyYleinen

Sony esitteli uuden Xperia XZ3 -puhelimen – Kaareva näyttö ja huippuominaisuudet

Sony on tänään julkaissut IFA-messujen yhteydessä uuden perheenjäsenen Xperia-mallistoon. Xperia XZ3 perustuu Sonyn televisio-, kuvankäsittely- ja peliosaamiseen, ja se on ilmeeltään elegantin moderni.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Uusi lippulaivamme Xperia XZ3 ei ole vain kaunis katsella, vaan se on myös pakattu täyteen Sonyn edistyksellistä ääni- ja kuvatekniikkaa, joten voit nauttia korkealaatuisesta sisällöstä juuri niin kuin sisällön kehittäjät ovat halunneet. Näin saat todella mukaansatempaavan viihdekokemuksen suoraan käteesi”, sanoo Hideyuki Furumi, varatoimitusjohtaja, Global Sales and Marketing, Sony Mobile Communications.

Xperia XZ3 -älypuhelimessa on 6 tuuman QHD+ HDR OLED -näyttö, jossa hyödynnetään Sonyn BRAVIA OLED TV -teknologiaa. Näyttö tarjoaa syvän mustan, erinomaisen kontrastin, veitsenterävän tarkkuuden ja elävät värit. X-Reality™ for mobile -toiminto parantaa SDR-sisällön lähestulkoon HDR (High Dynamic Range) -tasoiseksi mahdollistaen suuremman resoluution, laajemman väriavaruuden ja paremman kontrastin myös striimatussa sisällössä.

Saumattomasti kaartuva 3D-lasi luo elegantin ja virtaviivaisen ulkoasun, se luo heijastukset ja elävät värit kaikista kulmista katsottuna. Näyttönsä ansiosta Xperia XZ3 sopii mukavasti käteen, ja laaja 18:9-kuvasuhteen näyttö korostuu lähes kulmattomassa puhelimessa. 3 mm ohut alumiinikehys takaa yhdessä Corning Gorilla Glass 5 -näyttölasin ja IP68-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden kanssa, että puhelin kestää arjessa. Xperia XZ3 on saatavana seuraavissa neljässä värissä: Black, White Silver, Forest Green ja Bordeaux Red.

Uusi tekoälyllä varustettu Smart launch -toiminto valmistelee kameran heti, kun nostat puhelimen vaakasuorassa asennossa, joten kuvaustilanteet eivät enää mene sivu suun. Smart launch ja puhelimen sisältämät tekoälytoiminnot – Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus ja Smile Shutter – varmistavat, että Xperia XZ3 -älypuhelin tarjoaa aina parhaat edellytykset täydellisten kuvien ottamiselle. Sonyn Motion Eye™ -kamerassa on myös 4K HDR -videotallennus. 960 fps:n Full HD -tasoinen Super slow motion -toiminto auttaa luomaan dramaattisia videoita. Xperia XZ3 -älypuhelimen 19 MP:n pääkameraa täydentää päivitetty 13 MP:n etukamera, jolla voit ottaa entistä hienompia selfieitä. Sisäänrakennettujen kauneus- ja bokeh-tehosteiden ansiosta voi ottaa entistä luovempia kuvia. Edistyksellinen Qualcomm Snapdragon 845 -mobiilialusta takaa Xperia XZ3 -käyttäjille nopean maksimitiedonsiirtonopeuden, joka on jopa 1,2 Gbit/s.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xperia XZ3 -älypuhelimen myynti alkaa 5. lokakuuta. Sen suositeltu vähittäishinta on 799€, ja se on ensimmäisiä puhelimia, jotka toimitetaan varustettuna  Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmällä.

Sony Xperia XZ3:n tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6 tuuman kaareva näyttö, 2880 x 1440 pikseliä, 18:9-kuvasuhde, HDR OLED
 • Suoritin: 8-ytiminen Snapdragon 845
 • RAM-muisti: 4 gigatavua
 • Tallennustila: 64 gigatavua, muistikorttipaikka
 • Akku: 3330 mAh, Pikalataus, langaton lataus
 • Kamerat: 19 MP pääkamera ja 13 MP etukamera
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 Pie
 • Värit: Black, White Silver, Forest Green ja Bordeaux Red
 • Mitat: 158 x 73 x 9,9 mm
 • Paino: 193 g
 • Muuta: USB-C, sormenjälkilukija

Lähde: Sony Mobilen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android