SonyYleinen

Sony julkisti uudet PlayStation 5 -versiot – Tarjolla irrotettava levyasema sekä suurempi tallennustila

Uusittu PlayStation 5

Sony on virallisesti julkistanut uuden PS5-version, joka erottuu joukosta muun muassa irrotettavalla levyasemallaan sekä aikaisempaa suuremmalla sisäisellä tallennustilalla. Monesti laitetta on kutsuttu nimellä ”PS5 Slim”, sillä se on ohuempi sekä matalampi kuin alkuperäinen PS5. Uusittu versio tulee saataville marraskuusta lähtien PS5- ja PS5 Digital Edition -malleina.

Vaikka uusittu PS5 näyttää samalta kuin alkuperäinen versio, niin Sony on saanut karsittua kokoa sekä painoa. Laite on noin 30 prosenttia pienempi ja 24 prosenttia kevyempi kuin edeltäjänsä. Yksi huomattava muutos on levyaseman irrotettavuus, joka mahdollistaa sen vaihtamisen tai poistamisen ja korvaamisen sivupaneelilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudistus tuo mukanaan joustavuutta ja mahdollisuuden päivittää edullisempi PS5 Digital Edition myöhemmin, sillä Sony myy levyasemaa erikseen 119,99 euron hintaan.

Muutokset eivät rajoitu pelkästään ulkoiseen muotoiluun. PS5:ssa on nyt kaksi aukkoa kummallakin puolella sekä kaksois-USB-C-portit edessä, kun taas alkuperäisessä mallissa oli vain yksi USB-C- ja USB-A-portti. Uuden PS5-mallin mukana toimitetaan vaakasuuntainen teline, ja erillinen pystyteline on saatavilla 29,99 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet PS5-mallit toimitetaan 1 teratavulla sisäisellä tallennustilalla, mikä on parannus verrattuna nykyisen PS5:n 825 gigatavuun.

Uusi malli tulee saataville Yhdysvalloissa marraskuussa ja sen jälkeen maailmanlaajuisesti. Kun alkuperäinen PS5 on myyty loppuun, niin uusi PS5 tulee olemaan ainoa saatavilla oleva vaihtoehto. Euroopassa uuden PS5-version hinnat ovat 449,99 euroa Digital Editionina ja 549,99 euroa levyasemalla.

Lähde: Sony

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony