OuraYleinen

Ouran älysormus sai uusia stressinhallintaominaisuuksia sekä uuden titaanisen väriversion

Ouran uusi ”Brushed Titanium” -väriversio.

Ouran älysormus on saanut uusia ominaisuuksia, jonka lisäksi valikoima on täydentynyt täysin uudella väriversiolla. Uusien stressinhallintaominaisuuksien avulla sormus auttaa käyttäjiä tunnistamaan stressaavia hetkiä sekä tapahtumia.

Valikoima on laajentunut uudella harjatun titaanin värillä. Nykyinen uusin sormusversio on ollut saatavilla Heritage- ja Horizon-versioissa. Heritagen hinnat alkavat 329 eurosta ja Horizon-version hinnat alkavat 399 eurosta. Uusi titaaniväri on tuotu tarjolle Horizon-versiosta ja sen hinta on 499 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusin päivitys tuo mukanaan Ouran älysormukseen stressinhallintaominaisuuksia, kuten päivittäisen stressin seuraamisen sekä stressinsietokyvyn. Aikaisemmin sormusta on käytetty kattavasti unen seurantaan, jonka lisäksi se on kyennyt myös lämpötilan mittaamiseen sekä urheilusuorituksien seuraamiseen.

Daytime Stress -ominaisuus tallentaa stressilukemat 15 minuutin välein käyttämällä biometrisiä tietoja, kuten sykettä ja lämpötilaa. Ouran mukaan ominaisuus voi antaa käyttäjälle kuvan siitä, mitkä kokemukset aiheuttavat stressiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänä talvena mukaan tulee myös Stress Resilience -ominaisuus, joka yhdistää uuden stressinseurantaominaisuuden tiedot ja kertoo kuinka voit toipua stressistä. Tarkoituksena on antaa käsitys siitä, kuinka käyttäjä voi toipua stressistä, ja se kertoo myös suosituksia stressin vähentämiseksi.

Oura lisää myös sovellukseensa uuden Reflections-toiminnon, joka on tekoälypohjainen päiväkirjatoiminto. Tällä hetkellä iOS:n beetaversiona saatavilla oleva ominaisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden puhua ja nauhoittaa lyhyen päiväkirjamerkinnän.

Lähde: Oura

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Oura