Sony

Sony Xperia XZs saapuu Suomeen yksinoikeudella Telian ja Gigantin valikoimiin tällä viikolla

Sony esitteli MWC 2017 -messuilla joukon uusia Xperia-puhelimia, mukaan lukien Xperia XZs. Sony Xperia XZs on hieman päivitetty versio jo viime vuonna myyntiin saapuneesta Xperia XZ -puhelimesta. Nyt päivitetyssä versiossa on Xperia XZ Premiumista tuttu uusi Motion Eye -kamera sisältäen Super slow motion- ja Predictive Capture -ominaisuudet. Puhelimen RAM-muisti päivittyy samalla 4 gigatavuun.

Jo julkaisun yhteydessä Sony ilmoitti, että Xperia XZs tullaan lanseeraamaan Pohjoismaissa rajoitettuna eränä valituissa kanavissa. Tänään Sony on ilmoittanut, että Xperia XZs:n rajatun erän lanseerauksen yhteydessä artisti Alan Walker julkaisee musiikkivideon uudelle kappaleelle ”Ignite – Instrumental”. Musiikkivideon kuvauksessa on hyödynnetty Xperia XZs:n Super Slow Motion -toimintoa. Video julkaistaan piilotetuilla koodeilla yksinomaan Sony Xperian ja valittujen jälleenmyyjien viestintäkanavissa, alkaen 5. huhtikuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Yhteistyö Alan Walkerin kanssa tuntuu täydelliseltä liitolta. Uusi Xperia XZs ja sen aivan erityinen Super Slow Motion -toiminto ovat täydellisesti synkassa Alan Walkerin brändin ja soundin kanssa. Alanin ilmaisutavan ja kohderyhmän innoittamana olemme päättäneet rakentaa kampanjan vallitsevan pelikulttuurin ympärille”, sanoo Martina Johansson, Head of Nordic Retail and Partner Marketing, Sony Mobile.

Virallisesti Alan Walkerin uuden kappaleen musiikkivideo julkaistaan 8. huhtikuuta. Se joka onnistuu löytämään ja purkamaan kaikki koodit voi kuitenkin avata videon kampanjasivulla www.w41k3r50ny.com. Siellä voi paitsi esikatsella videon yksinoikeudella, myös voittaa uuden älypuhelimen. Johtolankoja jaetaan Sony Mobilen, Sony Musicin ja valittujen jälleenmyyjien viestintäkanavissa.

”Alan Walkerin musiikki on ollut valtava menestys ja siksi on todella hauskaa lanseerata tämä hanke Sony Mobilen ja sen yhteistyökumppaneiden kanssa. Tämän yhteistyön avulla voimme punoa brändimme yhteen ja leikkisästi osallistaa yhteiset fanimme ja asiakkaamme”, sanoo Camilla Adamsson, Head of Brand Partnerships, Sony Music Sverige.

Sonyn mukaan Xperia XZs lanseerataan Suomessa rajoitettuna eränä tällä viikolla 7. huhtikuuta. Puhelin on tulossa myyntiin yksinoikeudella Telialle ja Gigantille 599 euron suositushinnalla.

Sony Xperia XZs tärkeimmät tiedot:

  • Suoritin: neliytiminen Qualcomm Snapdragon 820
  • Näyttö: 5.2 tuuman Full HD -näyttö
  • Muisti: 4GB RAM / 32GB ROM / MicroSD
  • Kamera: 19 megapikselin pääkamera ja 13 megapikselin etukamera
  • Akku: 2900 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android 7.0 Nougat
  • Mitat: 146 x 72 x 8.1 mm
  • Paino: 161 g
  • Muuta: sormenjälkilukija, IP65/IP68 vesi- ja pölytiivis

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony