SonyYleinen

Sonyn erikoiset kuulokkeet saamassa jatkoa – LinkBuds 2 paljastui sertifioinnista

Alkuperäiset Sony Linkbuds -kuulokkeet.

Sony esitteli vuonna 2022 erikoiset LinkBuds-kuulokkeet, joiden tavoitteena oli auttaa pitämään ympäröivät äänet kuultavana. Nähtävästi uutuusversio on tulossa, sillä Sony on saanut sertifikaatin mielenkiintoisen näköisille kuulokkeille.

Korealainen RRA-sertifiointitietokanta paljastaa kuulokkeista hyvin heikkolaatuisen kuvan, joka kuitenkin paljastaa kyseessä olevan todennäköisesti jatkoa LinkBuds-sarjalle. Kuulokkeiden mallikoodiksi kerrotaan sertifioinnissa ”YY2964”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotanut kuva Sonyn tulevista LinkBuds 2 -kuulokkeista.

Kuvassa nähdään tuttu kaksiosainen suunnittelu, eikä tarjolla ole perinteisille nappikuulokkeille ominaista tulpallista toteutusta. Kaiutinosa on erikoinen ”donitsi”, jonka keskellä on reikä. Kuvat paljastavat hieman uudistetun muotoilun, mutta samalla Sony on siirtynyt latauspinnien suunnittelussa kolmesta nyt kahteen latauspisteeseen.

Sony on tuomassa kuulokkeisiin myös ”korvatyynyt”, joiden avulla istuvuutta korvassa voidaan parantaa. Korvatyynyt ovat saaneet hieman uudistetun muotoilun. Kuvassa nähdään ainoastaan musta väriversio, joten mahdollisesti tälläkin kertaa tullaan saamaan rinnalle valkoinenkin väri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sertifiointitietojen mukaan tulevat LinkBuds-kuulokkeet ovat saamassa Zenipower Z32H -akun (3.85V, 0,12Wh). Piirinä olisi MediaTek MT2833.

Nyt vuotaneiden kuulokkeiden tarkasta julkaisuajasta ei ole vielä tietoa, mutta Sony voisi esitellä ne tulevien viikkojen aikana. Lisätietoja saadaan varmasti pian.

Lähde: Thewalkmanblog.blogspot.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony