AndroidSonyYleinen

Sonyn uusi lippulaivapuhelin Xperia XZ saapui myyntiin Suomessa

 

xperia-xz-soft-rounded-comfort-mobile-96f7dc6566d68f52e0a179d9e7e09711Sony kertoo Facebook -sivuillansa aloittaneensa uuden Xperia XZ -lippulaivapuhelimen myynnin Suomessa tänään. Sony julkaisi Xperia XZ:n viime kuussa Berliinissä järjestetyillä IFA-messuilla yhdessä Xperia X Compactin kanssa, joka saapui Suomessa myyntiin jo viime kuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xperia XZ on teknisesti huippuluokan laite. Siitä löytyy 5.2 tuuman FullHD -tasoinen kosketusnäyttö ja sen sisällä hyrrää tehokas Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Xperia XZ on saatavilla 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varusteltuna, jota halutessaan voi laajentaa maksimissaan 256 gigatavun muitikortin verran. Puhelimesta löytyy 2900 milliampeeritunnin akku ja tuki Qualcomm Quick Charge 3.0 -teknologialle.

Tunnetusti Sonyn huippupuhelimesta löytyy myös vakuuttavat kamerat ja ainakaan paperilla myöskään Xperia XZ ei jätä kylmäksi. Laitteen pääkamera on kooltaan 23 megapikseliä, josta löytyy ennakoiva hybridiautomaattitarkennus sekä 4K-videokuvaus. Etukamera laitteessa on 13 megapikselinen. Muita Xperia XZ:n ominaisuuksia ovat IP68-luokitus, USB-C-liitin sekä sormenjälkilukija.

Suomessa Xperia XZ on saatavilla tästä päivästä lähtien useiden jälleenmyyjien kautta 699 euron hintalapulla varustettuna. Värivaihtoehdot ovat musta, sininen ja platina. Xperia XZ- ja Xperia X Compact -puhelimiin tullaan tutustumaan SuomiMobiilissa lähiaikoina tarkemmin, kun ne saapuvat testiimme.

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android