MicrosoftWindows 10

Spotify päivittyi Windows Phonella uuteen aikakauteen

 

Spotify on julkaissut Windows Phonelle suunnitellulle sovelluksellensa uuden päivityksen, joka tuo mukanaan huomattavia uudistuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivitykseen sisältyy muun muassa uusi moderni käyttöliittymä, joka julkaistiin iOS ja Android -käyttöjärjestelmille jo muutama kuukausi sitten. Uudessa päivityksessä Spotify on myös parantanut sovelluksen vakautta sekä laatua. Päivitys korjaa myös joitan ongelmakohtia sekä parantaa suorituskykyä.

Pikaisen testaamisen jälkeen uusittu Spotify sovellus tuntuu Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmällä varsin hitaalta. Sovelluksen voi käydä päivittämässä Microsoftin Windows Storesta. 

spotify

Kuva: MSPowerUser

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

  1. Moderni ulkoasu joo, mutta musiikin kuuntelu ei onnistu enää lainkaan, ainakaan Windows 10:n mobiiliversiolla.

    1. Mulla onnistuu. Oletko Free- vai Premium-käyttäjä?

  2. Huomattavia uudistuksia? Vain bugikorjauksia, suorituskykyparannuksia ja sen, että navigointi sijaitsee alareunassa, kun se ennen piti avata ”hampurilaisesta”. Nämä eivät mielestäni ole huomattavia uudistuksia. Sen sijaan universaali sovellus olisi ollut huomattava uudistus.

    1. Moi Aleksi! Kiitos kommentistasi. Mielestäni sovelluksen uusi ilme on huomattava uudistus, mutta toki tästä voidaan olla montaa mieltä. SuomiMobiilin artikkelit ovat aina tehty kirjoittajan näkökannalta, jolloin lukijan näkökanta asiaan saattaa olla erilainen.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft