HMDYleinen

Suomalaiselta HMD:ltä tulossa Barbie-puhelin – Edustaa nostalgiaa sekä tyylikkyyttä

HMD Global järjesti MWC-messujen alla tilaisuuden, jossa se esitteli yhtiön uutta strategiaa sekä brändiä. Tilaisuuden yhteydessä vilautettiin myös tulevaa Barbie-puhelinta. 

HMD Global vilautti tilaisuudessa tulevaa Barbie-puhelinta, jonka yhtiö kertoo esittelevänsä virallisesti heinäkuussa 2024. The Barbie Flip Phone -puhelin on toteutettu yhteistyössä yhdysvaltalaisen lelufirma Mattelin sekä sen Barbie-lelubrändin kanssa. HMD Globalin mukaan puhelin on retrosimpukkapuhelin, joka tuo kuluttajien taskuun tyyliä sekä nostalgiaa.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Mattelin ytimessä on design ja innovaatio, ja tämä uusin yhteistyö on uusi askel eteenpäin tähän suuntaan. Barbie x HMD -julkaisu on odotetuin hetki vähään aikaan kaiken ikäisille Barbie-faneille. Olemme innoissamme voidessamme paljastaa yhteistyön maailmalle Mobile World Congressissa”, sanoi Mattel EMEA:n kuluttajatuotteiden, julkaisujen ja LBE:n johtaja Ruth Henriquez.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Barbie-teemainen simpukkapuhelin tulee olemaan Barbielle ominaiseen tapaan vaaleanpunainen. 

Kokonaisuudessaan HMD Globalilta voidaan odottaa tänä vuonna neljää puhelinta, joiden julkaisuaikataulu sijoittunee heinäkuulle yhdessä Barbie-puhelimen kanssa. 

Lähde: HMD Globalin lehtistötiedote 

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD