HonorMWCYleinen

Honor esittelee uudet Magic6- ja Magic V2 -sarjojen puhelimet kello 14.30 – Seuraa julkistusta täältä!

Honor julkistaa monia uutuustuotteita tänään 25. helmikuuta järjestettävässä tilaisuudessaan Barcelonassa. Julkaistavien tuotteiden joukossa on kerrottu olevan erityisesti lippulaivatason Magic6- ja Magic V2 -sarjojen puhelimia, mutta odotettavasti nähdään myös muita uutuuksia.

Magic6-sarjan puhelimet on julkaistu jo aikaisemmin Kiinan markkinoilla, mutta nyt odotettavasti Magic6 Pro on tulossa Eurooppaan. Taittuvanäyttöinen Magic V2 on jo saatavilla Euroopassa, mutta tilaisuudessa esiteltäneen tarkemmin Porsche-yhteistyön tuloksena syntynyttä Magic V2 RSR -puhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on luvannut MWC-messuilla Posrche-yhteistyön saavan jatkoa, joten Magic6-sarjaan saadaan todennäköisesti myös Posrche Design -erikoisversio. Huhut ovat povanneet Magic6 RSR -puhelinta, joka voisi tuoda myös teknisiä muutoksia verrattuna esimerkiksi Magic6 Prohon.

Honor lähettää julkistuksen suorana sosiaalisen median kanaviensa kautta, ja sitä voi seurata kello 14.30 alkaen alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor